• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

راست چین شدن مراجع

نویسنده احسنت, سپتامبر 12, 2012, 11:58:44 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

احسنت

http://www.parsilatex.com/joomla/index.php?option=com_remository&Itemid=82&func=select&id=2
از این نسخه استفاده میکنم. خروجی نرم افزار هم:
bidiTeXmaker 3.1-3 based on Texmaker 3.1

هادی صفی‌اقدم

این ویرایشگر شما هست.
باید توزیع TeX خود را که میک‌تک یا تک‌لایو و ... هست را کامل آپدیت کنید.

احسنت

miktex را دانلود و نصب کردم. (قبلا tex live)
اما دیگه مراجع اصلا ظاهر نمیشوند.

فرشاد ترابی

texlive  به مراتب از miktex بهتره. شما احتمالاً قبلا از texlive قدیمی استفاده کرده بودید.
به نظر من شما:
1. MiKTeX را حذف کنید
2. texLive را دوباره نصب کنید. دقت کنید که texlive که در اینترنت میگیرید آخرین ورژن نیست. بعد از نصب حتما
    باید آنرا بروزرسانی کنید. برای این کار به Start->Program Files->TexLive->TexliveManager برید و تمام بستهها
    را بروزرسانی کنید.

3. دوباره فایل را پردازش کنید.

احسنت

کاملا درسته. حتی یک مقاله بود که طریقه ساخت ویروس متنی را اموزش داده و گفته بود texlive مقاوم هست اما  miktex خیر.
خدا رو شکر درست شد. متشکرم.
تجربه دانلود tex live  هم این شد که مرتبا قطع میشه و باید دومرتبه install-tl-advanced را run as administrator کرد. برای کمتر شدن حجم دانلود هم میتوان تیک زبانهای چینی و روسی ..و همچنین نوشتن نت موسیقی و ...را برداشت.

محمود امین‌طوسی

از دستورات Persian و Latin در استیل پایان‌نامه استفاده نکرده‌ام. از این دستورات در نسخه‌های قبلی بسته Persian-bib استفاده شده بود که گویا با بروزرسانی توزیع تک، مشکلشان برطرف شده است.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: احسنت در سپتامبر 14, 2012, 08:07:32 بعد از ظهر
کاملا درسته. حتی یک مقاله بود که طریقه ساخت ویروس متنی را اموزش داده و گفته بود texlive مقاوم هست اما  miktex خیر.
خدا رو شکر درست شد. متشکرم.
تجربه دانلود tex live  هم این شد که مرتبا قطع میشه و باید دومرتبه install-tl-advanced را run as administrator کرد. برای کمتر شدن حجم دانلود هم میتوان تیک زبانهای چینی و روسی ..و همچنین نوشتن نت موسیقی و ...را برداشت.
این روش دانلود شما روش خوبی نیست.

احسنت

سایت texlive توصیه خاصی نکرده بود. من هم گفتم به جای اینکه پول را صرف تلفن زدن و سفارش پستی از گروه کنم، اینترنتی دانلود کنم درعوض نقدی به حساب گروه واریز کنم.