• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

الگوریتم

نویسنده avareh, اکتبر 08, 2012, 06:14:00 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

avareh

سلام میخوام یه الگوریتم لاتین بنویسم ولی نمیدونم چیکار کنم :'(

فرشاد ترابی

به چه زبونی میخوای بنویسی؟
1. زبان برنامه نویسی؟
2. فلوچارت؟
3. UML؟
بهتره که بیشتر توضیح بدید یا اینکه یک عکس از آنچه در ذهن دارید ارسال کنید.

avareh

میخوام مثه این عینا بهم خروجی بده.
بالاش هم مثلا اسم الگوریتم باشه.ولی اونجاهایی که پررنگ هست پررنگ باشه

فرشاد ترابی

شما از بسته \usepackage{listings}   استفاده کنید. این بسته اکثر زبانهای برنامه نویسی را ساپورت کرده
و کلمات کلیدی آن زبانها را دارد. کلمات کلیدی را هم میتوانید خودتان اضافه کنید و اینکه به آن بگویید چگونه
آنها را چاپ کند. به صورت پررنگ، با رنگ دیگر، با فونت خاص و هر آنچه که بخواهید.

برای شما زبان C# مناسب است.

avareh

میشه لطفا کد مربوط به همین الگوریتم رو بنویسید من خودم نمیتونم بنویسم،اخه با C آشنایی ندارم.ممنون میشم.

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: avareh در اکتبر 08, 2012, 06:14:00 بعد از ظهر
سلام میخوام یه الگوریتم لاتین بنویسم ولی نمیدونم چیکار کنم :'(
از بسته algorithm استفاده کنید. روش استفاده از آنرا می‌توانید در راهنمای خود بسته یا در پیوست ب استیل پایان‌نامه علم و صنعت ملاحظه فرمایید.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

فرشاد ترابی

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در اکتبر 09, 2012, 09:54:01 بعد از ظهر
از بسته algorithm استفاده کنید. روش استفاده از آنرا می‌توانید در راهنمای خود بسته یا در پیوست ب استیل پایان‌نامه علم و صنعت ملاحظه فرمایید.

آقا محمود! میشه لطفا در مورد فرق بین دو بسته یک کم راهنمایی بفرمایید؟
آیا algorithm چیزی دارد که با listing نمیشود؟

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: Farschad در اکتبر 10, 2012, 04:09:36 بعد از ظهر
آقا محمود! میشه لطفا در مورد فرق بین دو بسته یک کم راهنمایی بفرمایید؟
آیا algorithm چیزی دارد که با listing نمیشود؟
سلام، به نظر من تفاوت این دو بسته همان تفاوت الگوریتم و کد است. وقتی الگوریتمی می‌نویسیم، توجه به خیلی از جزییاتی لازم در یک کد ضروری نیست.
در یک مقاله یا کتاب که درخصوص یک زبان برنامه‌نویسی نیست، عموماً از شبه کد و الگوریتم برای بیان روش کار استفاده می‌شود تا قطعه کد.
نمی‌دانم بسته الگوریتم چیزی دارد که listings نداشته باشد، البته ارجاعات در الگوریتمها به سایر فسمتهای متن یا از داخل متن به خطوط الگوریتم و درج فرمول در لابلای الگوریتم، ساده‌تر است؛ تورفتگیها به صورت خودکار رعایت می‌شود، الگوریتمهای ساده را می‌توان به زبان فارسی داشت.
عنوان هر الگوریتم در بالای آن می‌آید و لیست الگوریتم‌ها را هم به راحتی داریم.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

فرشاد ترابی

خوب فکر کنم تمام این امکانات در Listings هم هست (البته در مورد فهرست برنامه ها مشابه با فهرست شکلها شک دارم).
پس کلا فکر کنم تنها تفاوت آنها در همان تفاوت زبان و الگوریتم باشه.
ممنون از راهنمایی.