• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در کامپایل پایان‌نامه پس از ارتقا به تک‌لایو ۲۰۱۲

نویسنده danialbehzadi, دسامبر 18, 2012, 01:39:45 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

danialbehzadi

سلام به همگی.
من قبلاً پایان‌نامه‌ام رو با تک‌لایو ۲۰۰۹ نوشته بودم و همه‌چیز به خوبی انجام شد. ولی بعد از این که تک‌لایو به نسخه‌ی ۲۰۱۲ ارتقا داده شد دیگه نمی‌تونم ازش خروجی بگیرم و Biuld Log ویرایشگرم محتویات فایل log را مینویسه.
ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید تا بدونم مشکل کار از کجاست
-----
پیوست‌ها:
۱. منبع پرونده‌ی تک به همراه آخرین خروجی کامل(با تک‌لایو ۲۰۰۹) به صورت فشرده
۲. پرونده‌ی Transcript

مدیریت تالار گفتگوی پارس‌لاتک:
حذف محتوای فایل log (بهتره فایل Log ضمیمه بشه. خیلی جا گرفته بود.)
سیستم‌عامل: اوبونتو گنو/لینوکس ۱۳.۰۴ * توزیع: تک‌لایو ۲۰۱۲

هادی صفی‌اقدم

سلام
من فایل شما را با تک‌لایو ۲۰۱۲ آپدیت اجرا گرفتم و مشکلی نداشت. حتی یک خطا هم نداشت.
خطای شما در فصل ۲ خط ۲۴۷ هست.
جایی که نوشتین:
‪\subsection{درباره‌ی \lr{\$LFS}}‬
فکر کنم در نسخه‌ای از تک‌لایو (زی‌پرشین و بی‌دی) که شما دارین باید بنویسین:
‪\subsection{درباره‌ی \texorpdfstring{\lr{\$LFS}}{\$LFS}}‬

البته این در نسخه‌ی جدید لازم نیست.

هادی صفی‌اقدم

ضمنا خوب نیست متن پایان‌نامه خودتون را اینجا بذارین. ممکنه بعضی‌ها استفاده کنن. بعضی‌ها سوء‌استفاده.
مگر اینکه خودتون راضی باشین ....

danialbehzadi

هوووم! پس فکر کنم یه سری از بسته‌ها رو ندارم ??? ممکنه لیستی از بسته‌های نصب شده روی سیستم خودتون ایجاد کنید که من همه‌ی اون‌ها رو نصب کنم؟

در مورد پایان‌نامه هم مشکلی ندارم. همون‌طور که در مقدّمه گفتم از مجوّز CC استفاده می‌کنه و استفاده ازش طبق مفاد این مجوّز برای همه آزاده

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: danialbehzadi در دسامبر 18, 2012, 02:29:08 قبل از ظهر
هوووم! پس فکر کنم یه سری از بسته‌ها رو ندارم ??? ممکنه لیستی از بسته‌های نصب شده روی سیستم خودتون ایجاد کنید که من همه‌ی اون‌ها رو نصب کنم؟

در مورد پایان‌نامه هم مشکلی ندارم. همون‌طور که در مقدّمه گفتم از مجوّز CC استفاده می‌کنه و استفاده ازش طبق مفاد این مجوّز برای همه آزاده
نصب دارین. آپدیت نیست.

danialbehzadi

خب. تمام بسته‌های موجود در مخازن دانشگاه یزد رو نصب و به‌روزرسانی کردم :D
الآن تقریباً همه‌ی مشکلاتم رفع شده. فقط تنها مشکل بزرگی که نتونستم حلّش کنم اینه:
(به صورت عکس ضمیمه شده)
باید چی‌کارش کرد این رو؟

مدیریت تالار گفتگوی پارسی‌لاتک:
حذف عکس ضمیمه شده از سرورهای دیگر

vafa

نقل قول از: danialbehzadi در دسامبر 19, 2012, 03:08:30 بعد از ظهر
خب. تمام بسته‌های موجود در مخازن دانشگاه یزد رو نصب و به‌روزرسانی کردم :D
الآن تقریباً همه‌ی مشکلاتم رفع شده. فقط تنها مشکل بزرگی که نتونستم حلّش کنم اینه:
(به صورت عکس ضمیمه شده)
باید چی‌کارش کرد این رو؟
ربطی به تک‌لایو ۲۰۱۲ یا ۲۰۰۹ نداره. مشکلاز قلمی است که از آن استفاده می‌کنی.

مدیریت تالار گفتگوی پارسی‌لاتک:
حذف عکس ضمیمه شده از سرورهای دیگر

danialbehzadi

خب آخه توی ۲۰۰۹ هم از همین قلم استفاده می‌کردم. اگه مشکلی بود، باید اون‌جا هم نمود پیدا می‌کرد ???
حالا گذشته از اون چه‌طور می‌شه قلم مورد استفاده برای بولت‌ها رو عوض کرد به ‌طوری که قلم خود متن تغییر نکنه؟

vafa

نقل قول از: danialbehzadi در دسامبر 19, 2012, 05:01:36 بعد از ظهر
خب آخه توی ۲۰۰۹ هم از همین قلم استفاده می‌کردم. اگه مشکلی بود، باید اون‌جا هم نمود پیدا می‌کرد ???
همچین چیزی ممکن نیست. این ممکنه علت دیگری داشته باشه اما قطعاً ربطی به تک‌لایو ۲۰۱۲ یا ۲۰۰۹ نداره.
نقل قول
حالا گذشته از اون چه‌طور می‌شه قلم مورد استفاده برای بولت‌ها رو عوض کرد به ‌طوری که قلم خود متن تغییر نکنه؟
نشون بده خودت تا حالا برای حل مشکل چه کاری انجام دادی. من هم سعی می‌کنم کمک کنم.

danialbehzadi

با استفاده از بسته‌ی enumitem و افزودن خط زیر به پرونده‌ی تغییرات مشکل حل شد:
\setlist[itemize,1]{label={\fontfamily{cmr}\fontencoding{T1}\selectfont\textbullet}}

حسن ذاکری

نقل قول از: danialbehzadi در دسامبر 19, 2012, 05:48:56 بعد از ظهر
با استفاده از بسته‌ی enumitem و افزودن خط زیر به پرونده‌ی تغییرات مشکل حل شد:
\setlist[itemize,1]{label={\fontfamily{cmr}\fontencoding{T1}\selectfont\textbullet}}

این دستورها مال nfss است و در زی‌لاتک نیازی به این فرم نوشتن نیست. خیلی ساده بنویسید:
\setlist[itemize,1]{label={\lr\textbullet}}
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.