• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل بعد از زدن texhash در خط فرمان

نویسنده arezoo, ژانویه 30, 2013, 02:24:18 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

arezoo

سلام
من بعد از تایپ texhash در command prompt در اجرای فایل های زیپرشین دچار مشکل شدم . دیگه هیچ کدوم از فایلهام اجرا نمیشه در در همه خطای زیر رو برام می نویسه
file 'article.cls' not found.Type X to quit or <RETURN> to proceed, or enter new name,....

لطفا کمکم کنید نمیدونم باید چیکارش کنم به حالت قبلش برگرده 

dma8hm1334

با سلام
     کاربر عزیز در طرح سئوال‌هایی از این نوع ذکر سیستم عامل (از قبیل ویندوز، لینوکس و غیره) و توزیع TeX
(مثل tetex ,TeXLive و ...) مورد استفاده به اعضاء کمک می‌کند تا سریعتر به سئوال شما پاسخ دهند.
ضمن آنکه به نظر می رسد این سئوال‌ مربوط به بخش های دیگر تالار باشد. در صورتی که قوانین تالار را
ندیده اید بهتر است آن را یکبار مطالعه کنید.
    از این توصیه های دوستانه که بگذریم فایل article.cls از فایل‌های اصلی بستهٔ LaTeX2e است و با توجه به آنکه
نوشته‌اید دستور texhash را در command prompt اجرا می‌کنید احتمالاً از سیستم عامل لینوکس استفاده می‌کنید
و اگر از TeXLive هم استفاده می‌کنید خروجی texhash باید چیزی به‌صورت زیر باشد:

texhash: Updating /usr/local/TeXLive-20120701/20120701/share/texmf/ls-R
texhash: Updating /usr/local/TeXLive-20120701/20120701/share/texmf-dist/ls-R
texhash: Updating /usr/local/TeXLive-20120701/20120701/share/texmf-local/ls-R
texhash: Updating /usr/local/TeXLive-20120701/20120701/share/texmf-var/ls-R
texhash: Done.
دقت کنید که روی سیستم شما به جای usr/local/TeXLive-20120701/20120701/share/
ممکن است مسیر دیگری باشد. در این‌صورت باید فایل زیر را روی سیستم خود داشته باشید:
usr/local/TeXLive-20120701/20120701/share/texmf-dist/tex/latex/base/article.cls/
در غیر این‌صورت توزیع TeX شما ناقص است و یا اینکه متغییرهای TeX اشتباه هستند. روی سیستم عامل‌های دیگر و
توزیع‌های دیگر TeX نیز تا آنجایی که من اطلاع دارم داستان تقریباً به همین صورت است.

با سپاس

هادی صفی‌اقدم

ایشون فکر کنم بعد از زدن دستور texhash، صبر نکردن که انجامش بده و پنجره را بستن و اینجوری شده.
دوباره اجراش کنین و صبر کنین تا اون چند خط بالایی پست دوستون را بده.