• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

کدام بسته برای ایجاد جداول بلند مناسب تر است؟

نویسنده s.cheraghi, مارس 06, 2013, 06:42:06 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

s.cheraghi

با سلام
آیا xepersian از بسته tabu پشتیبانی میکنه؟
با توجه به اینکه این بسته بر اساس بسته longtable کار میکنه، قکر میکنم که xepersian از این بسته هم پشتیبانی نکنه
اما سوال اینکه بهترین بسته برای ایجاد جداول بلند چی هست؟؟ ???
من چند روزه دارم دنبال یه بسته مناسب میگردم تا بتونم جدولی که میخوام رو ایجاد کنم، اما هنوز موفق نشدم :'(
از اساتید خواهش میکنم بنده رو راهنمایی کنن
ممنون میشم

وحید دامن‌افشان

من با بسته‌هایی که برای حروف‌چینی جدول‌های چندصفحه‌ای به کار می‌رن، خیلی کار کردم. بهترین بسته‌ای که تا حالا پیدا کردم، بسته longtable همراه با bidi-longtable بوده.

پ.ن: لطفاً سوال‌تون رو فقط یک‌بار و در یک‌ جا بپرسین.

s.cheraghi

ممنون از تذکرتون
من از بسته bidi-longtable استفاده نکردم ولی بسته longtable همه چیز رو قرینه نشون میده، انگار جلوی آینه گذاشته شده باشه
شما این مشکل تونستین حل کنین؟

وحید دامن‌افشان

خب به خاطر همینه که گفتم از بسته longtable همراه با bidi-longtable استفاده کنین. بسته bidi-longtable اون مشکل قرینه شدن رو حل می‌کنه.
پس برای رفع مشکل، longtable رو قبل از زی‌پرشین و bidi-longtable رو بعد از زی‌پرشین فراخوانی کنین.

s.cheraghi

ممنون
یک سوال دیگه
بسته bidi-longtable تنها برای رفع ایراد بسته longtable با xepersian تهیه شده؟
و آیا دستورات جدیدی برای ما فراهم میکنه؟
نتونستم فایل راهنمایی براش پیدا کنم. با فرمان texdoc bidi-longtable هم چیزی اجرا نشد
ببخشید اگه سوالاتم پیش پا افتاده است :-[

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: s.cheraghi در مارس 07, 2013, 05:59:22 بعد از ظهر
ممنون
یک سوال دیگه
بسته bidi-longtable تنها برای رفع ایراد بسته longtable با xepersian تهیه شده؟
بله.
نقل قولو آیا دستورات جدیدی برای ما فراهم میکنه؟
خیر.
نقل قولنتونستم فایل راهنمایی براش پیدا کنم. با فرمان texdoc bidi-longtable هم چیزی اجرا نشد
چون چیز جدیدی اضافه نمی‌کنه، پس طبیعتاً راهنمایی هم نداره.

s.cheraghi

ممنون آقا وحید
من با بسته ای که گفتید یک جدول رو امتحان کردم و بسیار خوب جواب داد :)
تنها یک مشکل هست و اونم اینه که در صورتی که بخواهیم سطرها رو رنگ کنیم، بعضی قسمت های ناخواسته رو رنگ میکنه
به عنوان مثال در فایل زیر ،قسمت foot برای هر صفحه رنگ شده است و به نظرم باید سفید بماند
امیدوارم بد توضیح نداده باشم

وحید دامن‌افشان

\toprule \multicolumn{2}{l}{\cellcolor{white} ادامه جدول در صفحه بعد‎}‎

امیر وهاب‌پور

سلام. آیا ممکنه آدرسی هم برای دانلود بسته‌ی bidi-longtable معرفی کنید!؟
من که تو نت چیزی نتونستم پیدا کنم  :-\

vafa

نقل قول از: امیر وهاب‌پور در آپریل 28, 2013, 05:22:15 بعد از ظهر
سلام. آیا ممکنه آدرسی هم برای دانلود بسته‌ی bidi-longtable معرفی کنید!؟
من که تو نت چیزی نتونستم پیدا کنم  :-\
احتیاجی به دانلود نیست. این بسته جزیی از سیستم حروف‌چینی bidi است و اگر از تک‌لایو 2013 (فعلاً نسخه آزمایشی) استفاده کنید آن را خواهید داشت. در ضمن این بسته آزمایشی است و برای کارهای روزانه و جدی توصیه نمی‌شود. در حال حاضر هم مشکلی دارد که فعلاً حل نشده است:

https://github.com/persian-tex/bidi/issues/11

vafa

نقل قول از: s.cheraghi در مارس 06, 2013, 06:42:06 بعد از ظهر
با سلام
آیا xepersian از بسته tabu پشتیبانی میکنه؟
بله پشتیبانی میکنه
نقل قول
با توجه به اینکه این بسته بر اساس بسته longtable کار میکنه، قکر میکنم که xepersian از این بسته هم پشتیبانی نکنه
اینطور نیست. این بسته فقط برای جداول بلند بسته longtable را فراخوانی میکنه و محیطی برای جدولهای بلند تعریف می‌کنه که در اصل همون محیط longtable است.

امیر وهاب‌پور

نقل قولاحتیاجی به دانلود نیست. این بسته جزیی از سیستم حروف‌چینی bidi است و اگر از تک‌لایو 2013 (فعلاً نسخه آزمایشی) استفاده کنید آن را خواهید داشت.
نسخه‌ی تک‌لایوی که ازش استفاده می‌کنم متأسفانه به روز نیست و موقع اجرای برنامه به علت نداشته بسته‌ی bidi-longtable با پیغام خطا مواجه میشم. به همین دلیل می‌خواستم این یسته رو جداگانه دانلود کنم تا مشکلم برطرف بشه.

نقل قولدر ضمن این بسته آزمایشی است و برای کارهای روزانه و جدی توصیه نمی‌شود. در حال حاضر هم مشکلی دارد که فعلاً حل نشده است
در این صورت شما برای ایجاد جدول بلند با قابلیت حروفچینی RTL چه بسته‌ای رو پیشنهاد می‌کنید؟!

vafa

نقل قول از: امیر وهاب‌پور در آپریل 28, 2013, 05:39:10 بعد از ظهر
نسخه‌ی تک‌لایوی که ازش استفاده می‌کنم متأسفانه به روز نیست و موقع اجرای برنامه به علت نداشته بسته‌ی bidi-longtable با پیغام خطا مواجه میشم. به همین دلیل می‌خواستم این یسته رو جداگانه دانلود کنم تا مشکلم برطرف بشه.
http://tug.org/svn/texlive/trunk/Master/texmf-dist/tex/latex/bidi/bidi-longtable.sty?revision=29900&view=co

هر چند بهتره که کل توزیع تک شما بروز باشه چون ممکنه بدلیل بروزنبودن توزیع تک شما مشکلاتی وجود داشته باشه.
نقل قول

در این صورت شما برای ایجاد جدول بلند با قابلیت حروفچینی RTL چه بسته‌ای رو پیشنهاد می‌کنید؟!
از بسته bidi-longtable استفاده کنید اگر دیدید مشکل داره از xtab یا supertabular استفاده کنید.