• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

احتمال وجود یک اشکال در شماره گذاری tartibi در زیپرشین

نویسنده ابوالفضل دیانت, آپریل 04, 2013, 06:38:37 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

ابوالفضل دیانت

با سلام
در فایلی که اتج شده است هنگامی که من از بسته glossaries استفاده می کنم، و برای فهرست مطالب از

‎\pagenumbering{tartibi}‎

استفاده می کنم با خطا مواجه می شوم اما وقتی که pagenumbering{tartibi}‎ را بر می دارم خطایی دیگر دیده نمی شود.
این مورد هنگامی رخ می دهد که من یک .واژه را در عنوان chapter استفاده می کنم.
مثال کمینه اتچ شده است.
حالا من نمی دانم مشکل از glossaries است یا مشکل از شماره گذاری tartibi؟
چگونه می توان این مشکل را حل کرد؟
باتشکر

vafa

اگر می‌خواهی مشکلت واقعاً حل بشه باید بصورت رسمی گزارش باگ کنی. فایل README زی‌پرشین را در CTAN بخون. در غیر اینصورت هیچ مشکلی حل نمیشه. شما که انتظار ندارید من هر روز بیام اینجا و ببینم کی باگ جدید پیدا کرده و کی نکرده؟

ابوالفضل دیانت

با سلام و تشکر
با عرض پوزش از شما من نمی دانستم باید در github بگذارم.
مشکل مورد بحث در gitHub قرار داده شد.
فقط من جایی برای آپلود فایل tex ندیدم، به همین دلیل کد را در داخل متن issue قرار دادم.
باتشکر مجدد

vafa

بسیار عالی. مشکل در github حل شد و نسخه آینده زی‌پرشین برای تک‌لایو ۲۰۱۳ آماده خواهد بود.

vafa

نقل قول از: ابوالفضل دیانت در آپریل 04, 2013, 09:45:58 بعد از ظهر
فقط من جایی برای آپلود فایل tex ندیدم، به همین دلیل کد را در داخل متن issue قرار دادم.
باتشکر مجدد
جایی برای upload وجود ندارد. وقتی کد لاتک می‌گذارید، هر خط کد لاتک را با چهار فاصله شروع کنید، اینطور کد لاتک شما داخل یک کادر خاکستری رنگ قرار می‌گیرد و از بقیه متن قابل تشخیص است. همچنین لطفاً باگهای خود را به زبان انگلیسی گزارش کنید چون از آنجایی که فارسی و انگلیسی با هم قاطی شده و github از امکان bidi پشتیبانی نمی‌کند، خواندنش سخت است.

vafa

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در آپریل 05, 2013, 05:56:39 قبل از ظهر
جایی برای upload وجود ندارد. وقتی کد لاتک می‌گذارید، هر خط کد لاتک را با چهار فاصله شروع کنید، اینطور کد لاتک شما داخل یک کادر خاکستری رنگ قرار می‌گیرد و از بقیه متن قابل تشخیص است. همچنین لطفاً باگهای خود را به زبان انگلیسی گزارش کنید چون از آنجایی که فارسی و انگلیسی با هم قاطی شده و github از امکان bidi پشتیبانی نمی‌کند، خواندنش سخت است.
یک راه‌حل راحت‌تر هم هست. برای کد لاتک شما، می‌تونید بنویسید:

````latex
\documentclass{report}
\usepackage[sanitize={name=false,description=false,sort=false,symbol=false},nomain,xindy,acronym]{glossaries}
\usepackage{xepersian}
\makeglossaries
\newglossaryentry{Optimization}
{name={Optimization},
plural={بهینه‌سازی},
description={}
}
\begin{document}
‎\pagenumbering{tartibi}‎
\tableofcontents
\newpage
\pagenumbering{arabic}
\chapter{\glspl{Optimization}}
\chapter{\glspl*{Optimization}}
\printglossary
\end{document}
````

کلمه latex باعث می‌شه که از syntax highlighting برای لاتک استفاده بشه. من باگ شما رو با این روش تغییر دادم، که نتیجه رو می‌تونید در صفحه پائین ببینید:

https://github.com/persian-tex/xepersian/issues/1

برای اطلاعات بیشتر، وقتی دارید باگی رو گزارش می‌کنید، برای توضیح text formatting روی لینک Comments are parsed with GitHub Flavored Markdown که صفحه زیر رو نشونتون می‌ده، کلیک کنید:

http://github.github.com/github-flavored-markdown/

با این توضیحات دیگر نباید مشکلی داشته باشید.