• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تک‌میکر دوجهته ۰۴ می ۲۰۱۰

نویسنده سیدرضی علوی‌زاده, می 06, 2010, 01:56:15 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

آیا امکان این هست که بعد از تایپ \eqref{} و \ref{} و همین که آکولاد دوم را بستیم زبان کیبورد به صورت خودکار به فارسی تغییر کند؟

سیدرضی علوی‌زاده

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جون 17, 2010, 01:38:22 قبل از ظهر
بعد از تایپ دستور \section{} و کلیک کردن بین آکولادها و بعد از اینکه یک کلمه فارسی تایپ کردم، وقتی می خواهم دومین کلمه را تایپ کنم زبان کیبورد ویندوز به صورت اتوماتیک به انگلیسی تبدیل می شود!!!

نمونه مشکل ایجاد شده در فایل ضمیمه شده قابل مشاهده است

ویندوزم xp هست
ببینم ‎ \section{}‎ رو کامل تایپ کردید یا از کامل‌کننده استفاده کردید؟ برای تایپ اولین کلمه فارسی زبان فارسی بود یا خودت فارسی کردی؟
نقل قول از: هادی صفی اقدم در جون 17, 2010, 04:24:53 قبل از ظهر
آیا امکان این هست که بعد از تایپ \cite{} و همین که آکولاد دوم را بستیم زبان کیبورد به صورت خودکار به فارسی تغییر کند؟
نقل قول از: هادی صفی اقدم در جون 17, 2010, 04:25:32 قبل از ظهر
آیا امکان این هست که بعد از تایپ \eqref{} و \ref{} و همین که آکولاد دوم را بستیم زبان کیبورد به صورت خودکار به فارسی تغییر کند؟
این دو سوال شبیه هم هست و لازم نبود در دو پست پرسیده شوند!
بعد از بررسی بیشتر بهت جواب خواهم داد.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: سیدرضی علوی‌زاده در جون 17, 2010, 10:35:39 قبل از ظهر
ببینم ‎ \section{}‎ رو کامل تایپ کردید یا از کامل‌کننده استفاده کردید؟ برای تایپ اولین کلمه فارسی زبان فارسی بود یا خودت فارسی کردی؟این دو سوال شبیه هم هست و لازم نبود در دو پست پرسیده شوند!
بعد از بررسی بیشتر بهت جواب خواهم داد.

\section{} را که تایپ کردم و آکولادها را هم خودم تایپ کردم تا این لحظه کیبورد انگلیسی بود.
بعدش کیبورد را خودم فارسی کردم و داخا آکولادها کلیک کردم و شروع به تایپ و....

به این خاطر در دو پست پرسیدم چون من برای ارجاع مراجع به صورت \cite{1} استفاده می کنم یعنی از عدد، ولی برای ارجاع به فرمول به صورت \eqref{eq5-2} استفاده می کنم که حرف هم دارد.

ممنون از توجهت سید رضی عزیز