• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نوشتن مراجع به صورت دستی

نویسنده Mjavad, آگوست 29, 2013, 11:28:25 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

Mjavad

با سلام

مراجع رو به طور دستی (محیط thebibliography) نوشتم. میخوام اعداد داخل مراجع انگلیسی باشه و اندازه فونت رو هم مشخص باشه. از چه دستوری باید استفاده کنم؟  محیط latin  جواب میده ولی فونت همون فونت متن هست که میخوام کمی بزرگترش کنم.
محیط LTRitems هم فارسی و انگیسی قاطی داره .

با تشکر

سید احمد موسوی

Mjavad

ممنون / فکر میکردم اشتباه فونت تعریف میکنم ولی با دیدن فایل شما مشکل جای دیگر است . هنگام اجرای فایل داخل متن گزارشم خطای زیر را میدهد در حالی  فایل قسمت مراجع  به تنهایی کار میکند .

No file untitled-3.brf.
[52])
Runaway argument?
english ‎\bibitem {2} Latin \end {LTRbibitems} \bibitem {3} مرج\ETC.
! File ended while scanning use of \BR@@bibitem.
<inserted text>
                \par
<*> untitled-3.tex

Mjavad

به طور اتفاقی با گذاشتن یک خط خالی بین دستورات \bibitem مشکل حل شد. واقعا به این خاطر باید لاتک  خطا میداد؟

با تشکر

فرشاد ترابی

تا فایل کمینه نفرستید نمی‌شه قضاوت کرد.

علیرضا بیکی

نقل قول از: Mjavad در آگوست 29, 2013, 02:40:12 بعد از ظهر
به طور اتفاقی با گذاشتن یک خط خالی بین دستورات \bibitem مشکل حل شد. واقعا به این خاطر باید لاتک  خطا میداد؟

با تشکر

نمیشه 100 درصد گفت. ولی به احتمال زیاد نه. چون من قبلاً ها که ار این دستور استفاده می‌کردم، خط خالی نمی گذاشتم.
احتمالاً مشکل جای دیگری است.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: Mjavad در آگوست 29, 2013, 02:40:12 بعد از ظهر
اگه از بسته hyperref استفاده کنین، باید این خط خالی رو بذارید.