• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکلی با \mbox

نویسنده امير محمدي, می 31, 2010, 04:47:25 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

امير محمدي

با سلام من میخواستم داخل یه پاراگراف ریاضی با استفاده از دستور   \mbox یه متن فارسی بنویسم ولی نمیدانم که چرا جای نوشته ها رو عوض می‌کنه . اگه ترتیب نوشته فارسی رو عوض کنیم خروجی درست می‌شه ولی من می‌خوام ترتیب متن فارسی که می‌نویسم دقیق مثل خروجی باشد. فایل ضمیمه رو نگاه کنید.
ارزش حقیقی شما این است که تا چه اندازه اعمال شما صرف سعادت دیگران می‌شود. (انیشتین)

vafa

نقل قول از: امير محمدي در می 31, 2010, 04:47:25 بعد از ظهر
با سلام من میخواستم داخل یه پاراگراف ریاضی با استفاده از دستور   \mbox یه متن فارسی بنویسم ولی نمیدانم که چرا جای نوشته ها رو عوض می‌کنه . اگه ترتیب نوشته فارسی رو عوض کنیم خروجی درست می‌شه ولی من می‌خوام ترتیب متن فارسی که می‌نویسم دقیق مثل خروجی باشد. فایل ضمیمه رو نگاه کنید.
دستور \mbox توسط دستور بدوی \hbox  تعریف شده است و محتوای آن وقتی در محیط ریاضی باشید (که راست به چپ نیست)، چپ به راست نوشته می‌شود. بنابراین اگر می‌خواهید متنی فارسی از راست به چپ در محیط ریاضی بنویسید دو راه‌حل وجود دارد:

۱- بسته amsmath را فراخوانی کنید و از دستور \text استفاده کنید.

۲- اگر از نسخه آخر bidi استفاده می‌کنید می‌توانید از دستور \hboxR استفاده کنید که محتوای آن در ر محیطی که باشید راست به چپ حروف‌چینی خواهد شد.