• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

لینک کل پاراگرافی که واژه در آن است

نویسنده شهلا ناصری, سپتامبر 18, 2013, 07:32:46 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

شهلا ناصری

سلام
ببخشید وقتی که واژه دو کلمه ای یا بیشتر است و در دو خط می‌افتد این واژه کل پاراگراف را لینک می‌کند میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟
با تشکر

vafa

یکی از مشکلات زی‌تک است. دو راه‌حل داری:

۱) استفاده از بسته سیمرغ به جای بسته زی‌پرشین

۲) اگر از بسته زی‌پرشین استفاده می‌کنی، شماره صفحه رو لینک کن.

شهلا ناصری

vafa

نقل قول از: شهلا ناصری در سپتامبر 18, 2013, 08:01:12 قبل از ظهر
چطوری از این بسته سیمرغ استفاده کنم؟
http://ctan.yazd.ac.ir/macros/luatex/latex/simurgh/doc/simurgh-doc.pdf

به تک‌لایو ۲۰۱۳ بروز شده هر هفته احتیاج خواهی داشت. چون این بسته  جدیدی است و هر هفته بروز می‌شود. اگر سوالی داشتید با آدرس ایمیلی که در راهنما وجود دارد تماس بگیرید.

شهلا ناصری

سلام. ببخشید از مورد دومی چطوری استفاده کنم؟ منظورتون از شماره صفحه رو لینک بدم چی هست؟ ممنون

vafa

نقل قول از: شهلا ناصری در سپتامبر 19, 2013, 03:12:38 بعد از ظهر
سلام. ببخشید از مورد دومی چطوری استفاده کنم؟ منظورتون از شماره صفحه رو لینک بدم چی هست؟ ممنون
مشکل توی فهرست مطالب اتفاق میفته؟

شهلا ناصری

توی فهرست نیست. مثلاً اگه واژه دو کلمه ایی باشه و کلمه ی دوم بیافته خط بعد کل پاراگراف رو لینک میده چطوری اون لینکو بردارم؟

vafa

نقل قول از: شهلا ناصری در سپتامبر 19, 2013, 04:06:39 بعد از ظهر
توی فهرست نیست. مثلاً اگه واژه دو کلمه ایی باشه و کلمه ی دوم بیافته خط بعد کل پاراگراف رو لینک میده چطوری اون لینکو بردارم؟
تقریباً در زی‌پرشین غیرممکنه مگر اینکه کاری کنی که لینک فقط در یک خط بیفتد (مثلاً با تغییر ابعاد صفحه).