• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

\keywords در خروجی به صورت علامت سوال ظاهر می شود.

نویسنده موسوی فرد, سپتامبر 21, 2013, 08:47:08 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

موسوی فرد

با سلام و خسته نباشید
در فایل پیوست \keywords به صورت علامت سوال ظاهر میشه. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید کدام دستور اشتباه است.
با تشکر

vafa

فایلت خطا داره. لطفاً فایلی بفرست تا قابل پردازش باشه تا کمک کنم.

موسوی فرد

موسوی فرد

vafa

نقل قول از: موسوی فرد در سپتامبر 21, 2013, 02:24:36 بعد از ظهر
ولی توی سیستم من پردازش می شه.
(۱) من تصاویر رو ندارم.

(۲) دستور \IWarp تعریف نشده است.

نکته: با نسخه جدید زی‌پرشین فایل شما می‌تواند مقداری تغییر کند و ساده‌تر شود. همچنین تعریف زیر درست نیست:

\begin{center}
\par
\begingroup%
  \makeatletter
  \def\@captype{table}%
  \makeatother
  \caption{جدول نمونه }%
\endgroup%
\begin{tabular}{|c|p{2in}|}
\hline عنوان & توضیحات \\
\hline  &  \\
\hline  &  \\
\hline  &  \\
\hline
\end{tabular}
\end{center}

موسوی فرد

من قبلا نسخه جدید زیپرشین رو از اینترنت دانلود کردم و روی سیستم محل کارم نصب کردم ولی کلا به هم ریخت و الان با یک سیستم دیگه دارم کار می کنم که خیلی هم سخت این نسخه را روش نصب کردم. خود تالار نسخه جدید رو نداره و چه جوری باید نصب کرد؟

vafa

نقل قول از: موسوی فرد در سپتامبر 21, 2013, 02:48:02 بعد از ظهر
من قبلا نسخه جدید زیپرشین رو از اینترنت دانلود کردم و روی سیستم محل کارم نصب کردم ولی کلا به هم ریخت و الان با یک سیستم دیگه دارم کار می کنم که خیلی هم سخت این نسخه را روش نصب کردم. خود تالار نسخه جدید رو نداره و چه جوری باید نصب کرد؟
همچین چیزی غیرممکنه. تک‌لایو ۲۰۱۳ را دریافت کنید و آن را طی روزهای آینده بروز کنید.

موسوی فرد

باشه. ممنون از راهنماییتون. سعی می کنم نسخه جدید زیپرشین رو حتما نصب کنم.
با تشکر

vafa

نقل قول از: موسوی فرد در سپتامبر 21, 2013, 03:08:28 بعد از ظهر
باشه. ممنون از راهنماییتون. سعی می کنم نسخه جدید زیپرشین رو حتما نصب کنم.
با تشکر
همیشه از آخرین نسخه استفاده کنید چون من خودم همیشه از آخرین نسخه استفاده می‌کنم و جواب‌هایی که می‌دهم با آخرین نسخه کار می‌کنه. برای نمونه برای این سوالتون ممکنه جوابی بهتون بدهم که در آن از محیط latinitems استفاده شده باشه و شما اگر آخرین نسخه رو نداشته باشید خطا می‌گیرید چون این محیط در نسخه قبلی زی‌پرشین تعریف نشده.