• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نوشتن حروف وسط در متن

نویسنده s_s, اکتبر 22, 2013, 07:20:16 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

s_s

سلام. یه سوال داشتم. من میخوام مثلا در زی پرشین بنویسم  حرف   ﻫ     . ولی به صورت ه میشه . برای این جور حروف که به صورت حروف اول یا وسط هستن (  ﺟ ﻫ ﻬ ﻗ ﺻ  ) اینارو چطوری باید بنویسم؟   من الان یه دور اینارو توی ورد نوشتم و کپی کردم توی تک میکر ، به همین صورتی که میخواستم درست شد. ولی فک نمیکنم این راه مناسبی باشه. و خیلی هم وقتگیر.. چه طوری میشه مستقیم این حالتی بنویسم؟؟

هادی صفی‌اقدم

سلام
اون حرفا رو تایپ کن.
بعدش یک نیم‌فاصله بزن.

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: s_s در اکتبر 22, 2013, 07:20:16 بعد از ظهر
سلام. یه سوال داشتم. من میخوام مثلا در زی پرشین بنویسم  حرف   ﻫ     . ولی به صورت ه میشه . برای این جور حروف که به صورت حروف اول یا وسط هستن (  ﺟ ﻫ ﻬ ﻗ ﺻ  ) اینارو چطوری باید بنویسم؟   من الان یه دور اینارو توی ورد نوشتم و کپی کردم توی تک میکر ، به همین صورتی که میخواستم درست شد. ولی فک نمیکنم این راه مناسبی باشه. و خیلی هم وقتگیر.. چه طوری میشه مستقیم این حالتی بنویسم؟؟
خوشبختانه زی‌پرشین، با هر ویرایشگری که از یونیکد پشتیبانی کنه، کار می‌کنه؛ به طوری که شما می‌تونید حتی با ویرایشگر ساده Notepad ویندوز هم یه کتاب حروف‌چینی کنید. پس همون‌طوری که توی ورد، این حروف رو می‌نویسید، همون‌طور هم توی تک‌میکر می‌تونید تایپ‌شون کنید.

s_s

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در اکتبر 23, 2013, 12:45:14 قبل از ظهر
خوشبختانه زی‌پرشین، با هر ویرایشگری که از یونیکد پشتیبانی کنه، کار می‌کنه؛ به طوری که شما می‌تونید حتی با ویرایشگر ساده Notepad ویندوز هم یه کتاب حروف‌چینی کنید. پس همون‌طوری که توی ورد، این حروف رو می‌نویسید، همون‌طور هم توی تک‌میکر می‌تونید تایپ‌شون کنید.

خب من زیاد متوجه نشدم که تو زی پرشین چطوری تایپش کنم.  من توی ورد از insert و بعد از symbol میرم و اونجا اون حروف رو به همان صورت انتخاب میکنم و کلیک میکنم و اونجوری میاد تو صفحه.  یعنی خودم تایپش نمیکنم که . یعنی یاد ندارم اگه جور دیگه ای هم بشه نوشتش.

s_s

نقل قول از: هادی صفی‌اقدم در اکتبر 22, 2013, 09:02:37 بعد از ظهر
سلام
اون حرفا رو تایپ کن.
بعدش یک نیم‌فاصله بزن.

برای من با نیم قاصله جواب نمیده.

هادی صفی‌اقدم

خیلی راحت، «نیم فاصله» رو در تالار جستجو کنین و مطلب مربوطه رو بخونین.