• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فونت های اولیه

نویسنده Farhadi, دسامبر 01, 2013, 11:44:32 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

Farhadi

من فونت های عادی و روتین و اولیه ای که تو  Word استفاده می کردیم مثل (برای زی پرسین Time New Roman, B Zar(XB Zar, و Nazanin رو از کجا می تونم نصب کنم؟ اینها رو کجا باید بریزم؟

دستور زیر هم کمکی نکرد:
\settextfont[ExternalLocation]{titr.ttf}
با اینکه  فایل titr.ttf رو با فایل tex در یک پوشه ریختم.

نمی دونم کمکی می کنه بگم MacTeX2013 استفاده می کنم و سیستم Macintosh

فرشاد ترابی

شما باید فونت‌ها را در سیستم خودنصب کنید. اینکه فونت در کنار فایل شما باشد مشکلی را حل نمی‌کند.
فونت‌های بروزشده‌ی مناسب برای زی‌پرشین و حتی دیگر برنامه‌ها توسط آقای موحدیان در حال توسعه است. کلمه‌ی bitbucket  را در تالار جستجو کنید.

حسن ذاکری

نقل قول از: Farhadi در دسامبر 01, 2013, 11:44:32 قبل از ظهر

دستور زیر هم کمکی نکرد:
\settextfont[ExternalLocation]{titr.ttf}
با اینکه  فایل titr.ttf رو با فایل tex در یک پوشه ریختم.

نمی دونم کمکی می کنه بگم MacTeX2013 استفاده می کنم و سیستم Macintosh

چطور کمکی نکرد؟ برای من که اجرا میشه. ضمیمه رو ببینید.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.

Farhadi

خوب من فایل tex  شما رو ندیدم ولی فایل های من پیوست است.

حسن ذاکری

نقل قول از: Farhadi در دسامبر 05, 2013, 12:29:48 قبل از ظهر
خوب من فایل tex  شما رو ندیدم ولی فایل های من پیوست است.

من که فایل جدید ننوشتم، فایل تک شمارو دانلود کردم و با فونت تیتر (titr.ttf) توی یه فولدر ریختم و اجرا کردم.
لطفاً صفحه قوانین تالار را مطالعه فرمایید، بخصوص اگر اولین ارسال‌هایتان را انجام می‌دهید.
به سوالی که مطابق با قوانین پرسیده نشود، جوابی داده نخواهد شد.

در صورتی که به تازگی عضو تالار شده‌اید، در صفحه معرفی اعضای جدید برای شما ایجاد شده است.