• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فايل رزومه

نویسنده علیرضا بیکی, مارس 14, 2014, 09:46:31 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

علیرضا بیکی

سلام
خسته نباشيد
من قصد دارم فايل رزومه خود را درست کنم براي همين منظور از يک فايل نمونه اي که در دي وي دي خريد لاتک بود و مربوط به آقاي امين طوسي هست، استفاده کردم. قصد من اين است تغييراتي در آن دهم تا به فايل مورد نظر خودم تبديلش کنم.
اگر اجازه دهيد براي اينکه لازم نباشه دو ارسال جدا گانه داشته باشم (مي دانم بر خلاف قوانين تالار هست) تا موضوع را بتوانم در يک جا مطرح کنم.

1- من مي خواهم قسمتي که آدرس و مشخصات هست حذف شود و فقط عکس آن باقي بماند. براي همين دستورات مربوط به آن را پاک کردم، ولي خطا مي‌گيرد.

فايل main فايل اصلي بوده.
فايل resume کمينه اي هست که من تغييراتي در آن داده ام.

اصلاح کردم. فقط يک سوال مطرح مي شود.

با تشکر

علیرضا بیکی

من دستور \resumename{رزومه} را اضافه کردم.
با اين کار ديگر خطا نمي گيرد ولي خروجي مانند فايل اصلي نيست. نام من را چاپ نمي کند.

هادی صفی‌اقدم

محمود امین‌طوسی

نقل قول از: علیرضا بیکی در مارس 14, 2014, 09:49:24 بعد از ظهر
من دستور \resumename{رزومه} را اضافه کردم.
با اين کار ديگر خطا نمي گيرد ولي خروجي مانند فايل اصلي نيست. نام من را چاپ نمي کند.
دستور \maketitle را از فایل اصلی حذف کرده‌اید. اضافه کنید تا نامتان چاپ شود.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

علیرضا بیکی

يک سوال ديگر که داشتم در اين فايل اگر دستور \photo[64pt]{Untitled-1} 
را اضافه کنيم. عکس در کنار نام و سمت راست چاپ مي‌شود. حال اگر بخواهيم در سمت چپ چاپ شود چه کار بايد بکنيم؟

خواسته من اين است که عکس در سمت چپ و هم تراز با نامم باشد نه بالاتر.

فرشاد ترابی

موضوعی که عرض می‌کنم ربطی به مشکل شما نداره. استفاده از فونتهای سری B  براتون مشکل ایجاد میکنه. پیشنهاد می‌دم از فونتهای
دیگه استفاده کنید. اگر از شکل ظاهری Nazanin  خوشتون میاد، از فونتهای Nazli  یا HM_XKeyhan استفاده کنید.