• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

نمایش pdfناقص ( مشکل قبلی حل نشد.)

نویسنده maryamvalizadeh, آپریل 07, 2014, 01:11:39 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

maryamvalizadeh

سلام .ممنون از راهنمایی قبلی تون اما من نتونستم مشکلمو حل کنم وهمچنان همون مشکل رو دارم. و pdf نمایش داده شده نسبت به متن نوشته شده در latex ناقص است وبعد تقریبا20 خط به بعد هیچ تغییری در متن pdfرخ نمیدهد حتی وقتی نوشته های قبلی را در latex پاک میکنم باز تغییری در pdfرخ نمیدهد. خواهشا راهنماییم کنین. من فایل نمونه رو براتون فرستادم.ممنون  ???

وحید دامن‌افشان

طرز استفاده از دستور chapter اشتباه هستش. لطفاً هدف‌تون از استفاده اینجوری از دستور chapter رو بگید تا راهنمایی‌تون کنیم.
در ضمن، فراموش کردید که دستور
‎\end{document}‎‎
رو در آخر سند قرار بدید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: maryamvalizadeh در آپریل 07, 2014, 01:11:39 قبل از ظهر
سلام .ممنون از راهنمایی قبلی تون اما من نتونستم مشکلمو حل کنم وهمچنان همون مشکل رو دارم. و pdf نمایش داده شده نسبت به متن نوشته شده در latex ناقص است وبعد تقریبا20 خط به بعد هیچ تغییری در متن pdfرخ نمیدهد حتی وقتی نوشته های قبلی را در latex پاک میکنم باز تغییری در pdfرخ نمیدهد. خواهشا راهنماییم کنین. من فایل نمونه رو براتون فرستادم.ممنون  ???
جواب‌تون رو در اون پست دادم. یک بار دیگه بخونین.

maryamvalizadeh

نقل قول از: وحید دامن‌افشان در آپریل 07, 2014, 01:32:57 قبل از ظهر
طرز استفاده از دستور chapter اشتباه هستش. لطفاً هدف‌تون از استفاده اینجوری از دستور chapter رو بگید تا راهنمایی‌تون کنیم.
در ضمن، فراموش کردید که دستور
‎\end{document}‎‎
رو در آخر سند قرار بدید.
ممنون از راهنماییتون. بله من دقت نکردم و دستور\end{document} رو نذاشتم .مشکل حل شد . اما شما فرمودین طرز استفاده از دستور chapter اشتباه است چرا؟ من می خواستم فصل جدید ایجاد کنم.دیگه .........!!!!!؟ از زحمات شما تشکر میکنم. 8)

وحید دامن‌افشان

نقل قول از: maryamvalizadeh در آپریل 07, 2014, 11:37:27 بعد از ظهر
ممنون از راهنماییتون. بله من دقت نکردم و دستور\end{document} رو نذاشتم .مشکل حل شد . اما شما فرمودین طرز استفاده از دستور chapter اشتباه است چرا؟ من می خواستم فصل جدید ایجاد کنم.دیگه .........!!!!!؟ از زحمات شما تشکر میکنم. 8)
اول اینکه دستور chapter در کلاس article تعریف نشده. دوم اینکه نحوه استفاده از دستور chapter به صورت
‎\chapter[‎...‎]‎{...}
هستش که در اون گذاشتن مقدار [...] اختیاری هستش. در ضمن نیازی به وارد کردن «فصل اول» نیست؛ چون خود زی‌پرشین این عبارت رو به طور خودکار وارد می‌کنه.