• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فعال کردن sidebar و نوار بالایی برای فهرست مطالب و ... در bidiPresentation

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جولای 12, 2010, 04:17:02 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

وفا خلیقی

مشکل  را پیدا کردم. اگر دستور زیر را قبل از \begin{document} قرار دهید مشکل حل می‌شود.

\makeatletter
\renewcommand{\rotateframe}[2]{\if@ttb@rotate
\rotatebox{#1}{\if@RTL\beginL\fi#2\if@RTL\endL\fi}%
\else
#2\relax
\fi}
\makeatother

وفا خلیقی

یک ایده برای sidebar دارم. به جای اینکه فهرست مطالب جدا داشته باشیم، به نظرم بهتر است فهرست مطالب در sidebar ظاهر شود. \@starttoc{toc} محتویات فهرست مطالب را نشان می‌دهد.

وفا خلیقی

نسخه تصحیح شده bidi که نسخه‌اش را 1.1.4a نامیده‌ام، هم‌اکنون در CTAN قرار دارد. بنابراین اگر از این نسخه استفاده کنید، احتیاجی به دستوری که قبلاً دادم، نیست.

Nekoomehr

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در جولای 19, 2010, 07:31:21 قبل از ظهر
یک ایده برای sidebar دارم. به جای اینکه فهرست مطالب جدا داشته باشیم، به نظرم بهتر است فهرست مطالب در sidebar ظاهر شود. \@starttoc{toc} محتویات فهرست مطالب را نشان می‌دهد.
این ایده​ی خوبی است. من هم اوّل قبل از ارسال فایل سایدبار این كار را كردم، امّا ظاهراً در flowfram نمی​توان از دستورهایی كه محتویّات را نشان می​دهند و با علامت @ نوشته می​شوند استفاده كرد. مثل همین \@starttoc{toc} یا \@title یا \l@section كه من می​خواستم در سایدبار یا نوار بالای صفحه استفاده كنم. اگر این​ها جایگزین دارند بفرمایید.
در ضمن برای فهرست مطالب می​توان از خود دستور ‎\tableofcontents‎ استفاده كرد امّا ظاهر خوبی ندارد و باید اوّل ظاهر فهرست را متناسب با سایدبار كرد.
این فایل جدید را هم با رنگ و لعاب تر از فایل قبلی با نوار بالا و پایین ساخته​ام.

هادی صفی‌اقدم

بیزحمت بفرماییدکه دستوراتی مثل «\@starttoc{toc} یا \@title یا \l@section» را از کجا یاد گرفته اید؟ من بخواهم یاد بگیرم از کجا باید شروع کنم؟
علاقه خیلی زیادی دارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Nekoomehr

همین چندتا پیام بالاتر آقا وفا گفتند.
یك كتاب خوبی هم هست به نام
DIGITAL TYPOGRAPHY USING LATEX
نوشته سه نفر به نام​های
Apostolos Syropoulos
Antonis Tsolomitis
Nick Sofroniou
چاپ Springer
كه روی گیگاپدیا gigapedia.com می​تونید لینك پی​دی​اف اش را پیدا كنید. من گاهی بهش مراجعه می​كنم مثل همین حالا. ساده و روان ونوشته.
در ضمن فایل قبلی را ندیده بگیرید، این درستشه

وفا خلیقی

نقل قول از: Nekoomehr در جولای 19, 2010, 02:40:32 بعد از ظهر
این ایده​ی خوبی است. من هم اوّل قبل از ارسال فایل سایدبار این كار را كردم، امّا ظاهراً در flowfram نمی​توان از دستورهایی كه محتویّات را نشان می​دهند و با علامت @ نوشته می​شوند استفاده كرد. مثل همین \@starttoc{toc} یا \@title یا \l@section كه من می​خواستم در سایدبار یا نوار بالای صفحه استفاده كنم. اگر این​ها جایگزین دارند بفرمایید.
می‌شود استفاده کرد متنها شما آنها را خالی استفاده کرده‌اید. باید آنها را بین \makeatletter و \makeatother قرار دهید.

Nekoomehr

از دستورات ‎\@title‎ و \@author به خوبی شد استفاده كنم. امّا \l@section درست كار نمی​كند. من آن را هم در dynamicframe و هم حتی در staticframe استفاده كردم (كه البته چون در هر صفحه باید آپدیت شود باید در dynamic استفاده شود) امّا خطا می​دهد.

نتیجه درست را این​جا ببینید:
نقل قول از: Nekoomehr در آگوست 09, 2010, 11:43:39 قبل از ظهر
از آن​جا كه موضوع قبلی كه توسط جناب صفی​اقدم ایجادشده بود طولانی شده بود و من هم آن سایدبار قبلی را كه ساخته بودم تغییرات كوچكی دادم؛
وهمچنین از آنجا كه برای استفاده راحت​تر یك استایل برای افزودن سایدبار ونواربالا و پایین به bidipresentation ساخته​ام،
یك موضوع جدید ایجاد كردم كه خوب باشد.
امیدوارم كه دوستان با حسن سلیقه خود رنگ​بندی​ها و یا حتی مكان​بندی​های جدید و بهتری برای این اسلاید نمونه (كه در فایل استایل این قابلیت این آزادی عمل​ها قرار داده شده است) بسازند و بفرستند تا همه استفاده كنیم.