• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

تبدیل فایل PDF شامل معادلات ریاضی به TEX

نویسنده keiva68, جولای 02, 2014, 12:44:28 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

keiva68

با سلام خدمت عزیزان
آیا فایل PDF یک مقاله که شامل فرمول های ریاضی ست را میتوان به لاتک تبدیل کرد؟
در فروم های خارجی جستجو کردم اما پیشنهادی بهتر از تبدیل PDF به Word و سپس تبدیل آن به لاتک نیافتم. لطفا راهنمایی بفرمایید...

هادی صفی‌اقدم

سلام
خیر راهی نیست.
ضمنا تبدیل پی‌دی‌اف به ورد هم امکان‌پذیر هست ولی فرمول‌ها تبدیل نمیشن. یعنی کاراکترهاش جداجدا میشن و ساختار فرمول به هم میریزه. یعنی اندیس دیگه اندیس نیست و ...

keiva68

سلام
من توی فروم های خارجی یه نرم افزار به نام Infty reader دیدم که به روش OCR میاد فایل PDF رو اسکن میکنه و تبدیل به لاتک میکنه. فرمول ها هم تا حد زیادی حفظ میشن. فقط مشکل اینه که نرم افزار Trial هست و روی تعداد صفحات محدودیت داره.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: keiva68 در جولای 02, 2014, 03:13:02 بعد از ظهر
سلام
من توی فروم های خارجی یه نرم افزار به نام Infty reader دیدم که به روش OCR میاد فایل PDF رو اسکن میکنه و تبدیل به لاتک میکنه. فرمول ها هم تا حد زیادی حفظ میشن. فقط مشکل اینه که نرم افزار Trial هست و روی تعداد صفحات محدودیت داره.
صحبت از کرک و ... در این انجمن ممنونع است. پست شما رو هم ادیت کردم.
لینک برنامه رو برام پیغام خصوصی کنین تا ببینم چیه. من ندیده بودم فرمول را تبدیل کنه.

keiva68