• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

مشکل در پرانتزها!

نویسنده mshj67, جولای 13, 2014, 06:50:07 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

mshj67

سلام
من با پرانتزهایی که به طور خودکار توسط بعضی توابع ایجاد میشن مشکل دارم، جای پرانتز باز و بسته برعکس میشه! این مشکل نه تو فرمولها و نه توی متن وجود داره فقط پرانتزهای خودکار، مثل جاهایی که از align یا سیستمهای سوالهای ۴گزینه‌ای استفاده می‌کنم وجود داره.
تو فایل پیوست دقت کنید فایل pdf تو شکل پرانتزگذاری شماره فرمول رو بد زده،
سیستم من لینوکس اوپن سوزه هست و از تکلایو حدود ۴ ماه پیش استفاده میکنم (اون موقع آخرین نسخه بود ولی جدیدا آپدیت نکردم) همه بسته‌های تکلایو رو هم نصب کردم، همه هم از مخازن خود اوپن سوزه

ابوالفضل دیانت

باسلام
برای من وقتی کامپایل می کنم، مشکلی ندارد. البته من یکسری خطا با وارد کردن بسته های multicol و titlesec داشتم که آن ها را کامنت کردم. با کامنت کردن آن ها مشکلی در خروجی ندارم.
شما این بسته ها را کامنت کنید ببینید مشکل حل می شود یا نه؟
اگر حل نشد، بسته ها را بروز کنید چون بسته ها من بروز تر است.
اگر باز هم مشکل حل نشد، دوباره اطلاع دهید.
باتشکر

mshj67

ممنون ظاهرا مشکل از سیستم عامله!
راهی هست که تو align و جاهای دیگه که پرانتز خودکار گذاشته میشه به جای پرانتز نقطه بذاره؟

hamed89

دوستان من از دستور lgroup/ و rgroup/ استفاده میکنم برای اینکه پرانتز ها بزرگ باشن. ولی نصفه میذاره پرانتزارو!!! یعنی از وسط نصف می کنه و میداره!!!! به جای اینکه پرانتزو کامل بذاره، انگار از وسط نصفش می کنه و میذاره...
مشکلش چیه؟