• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

روز تولّد زی‌پرشین

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جولای 20, 2010, 11:34:19 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

روز تولد زی‌پرشین چه تاریخی است؟
فکر کنم وفای عزیز باید بگوید. خیلی خوب هست که روز خاصی اعلام بشه و در آن روز خاص کارهایی خاص و مخصوصش انجام دهیم.
دوستان نظرتون چیه؟

وفا خلیقی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جولای 20, 2010, 11:34:19 بعد از ظهر
روز تولد زی‌پرشین چه تاریخی است؟
فکر کنم وفای عزیز باید بگوید. خیلی خوب هست که روز خاصی اعلام بشه و در آن روز خاص کارهایی خاص و مخصوصش انجام دهیم.
دوستان نظرتون چیه؟
۳ مرداد

هادی صفی‌اقدم

امیرمسعود

می‌تونیم همه‌مون اگر وبلاگی داریم یا در فیس‌بوک یا هر رسانهٔ دیگری که به آن دسترسی داریم، مطلب کوتاهی درباره‌اش بنویسیم و به زی‌پرشین پیوند بدهیم. من مدتی پیش در وبلاگ خودم این را نوشته بودم.

محمود امین‌طوسی

در آستانه جشن تولد زي پرشين به اطلاع دوستان مي رسانم كه آقاي خليقي به عنوان نفر دوم بخش مخترع و مبتكرجشنواره جوان خارج از كشور برگزيده شده اند. اين موفقيت را به ايشان و خانواده ايشان تبريك مي گويم و براي ايشان آرزوي سلامتي و توفيق و سربلندي دارم.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در جولای 21, 2010, 09:18:19 بعد از ظهر
در آستانه جشن تولد زي پرشين به اطلاع دوستان مي رسانم كه آقاي خليقي به عنوان نفر دوم بخش مخترع و مبتكرجشنواره جوان خارج از كشور برگزيده شده اند. اين موفقيت را به ايشان و خانواده ايشان تبريك مي گويم و براي ايشان آرزوي سلامتي و توفيق و سربلندي دارم.
:o :o :o
من هم صمیمانه به وفا جان وخانواده ش تبریک میگم و از خدا موفقیت در همه مراحل زندگی را برای ایشان می خواهم

امیرمسعود

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در جولای 21, 2010, 05:26:40 قبل از ظهر
۳ مرداد
وفا جان میشه لطفاً بگی در این روز سوم مرداد دقیقاً چه اتفاقی افتاد که اون رو زادروز زی‌پرشین می‌دونی؟ این برای نوشته‌ای که می‌خواهیم در این روز بنویسیم می‌تونه مهم باشه. یعنی مثلاً بگیم «دو سال پیش در چنین روزی...»

راستی چند سال پیش؟ زی‌پرشین الان داره چند سالش میشه؟

syaavoosh

نقل قول از: محمود امین‌طوسی در جولای 21, 2010, 09:18:19 بعد از ظهر

من هم به ایشون تبریک میگم.

وفا خلیقی

از همه دوستان ممنونم. امیدوارم که همیشه نام ایران و ایرانی در تمام جهان درخشان باشد و ایران همیشه مرکز تمدن، فرهنگ و علم باشد و دنیا به ایران و ایرانی غبطه بخورند. برای همه شما و خانواده‌تان آرزوی مؤفقیت دارم.

وفا خلیقی

نقل قول از: امیرمسعود در جولای 21, 2010, 11:13:57 بعد از ظهر
وفا جان میشه لطفاً بگی در این روز سوم مرداد دقیقاً چه اتفاقی افتاد که اون رو زادروز زی‌پرشین می‌دونی؟ این برای نوشته‌ای که می‌خواهیم در این روز بنویسیم می‌تونه مهم باشه. یعنی مثلاً بگیم «دو سال پیش در چنین روزی...»

راستی چند سال پیش؟ زی‌پرشین الان داره چند سالش میشه؟
۳ مراد روزی بود که من اولین نسخه زی‌پرشین را به CTAN دادم که همچنین روز تولد خودم هم هست. در ادامه، تاریخ فعلی زی‌پرشین و bidi هم ۳ مرداد هست.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در جولای 22, 2010, 03:03:03 بعد از ظهر
۳ مراد روزی بود که من اولین نسخه زی‌پرشین را به CTAN دادم که همچنین روز تولد خودم هم هست. در ادامه، تاریخ فعلی زی‌پرشین و bidi هم ۳ مرداد هست.

یعنی زیپرشین داره یک سالش میشه؟

وفا جان؟ من بهت خیلی افتخار میکنم

امیرمسعود

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جولای 22, 2010, 03:13:29 بعد از ظهر
یعنی زیپرشین داره یک سالش میشه؟

وفا جان؟ من بهت خیلی افتخار میکنم
نه داره دو ساله میشه. طبق این نامه زی‌پرشین سال ۲۰۰۸ به CTAN داده شده. تاریخ اون پیغام رو ببینید.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: امیرمسعود در جولای 22, 2010, 03:46:25 بعد از ظهر
نه داره دو ساله میشه. طبق این نامه زی‌پرشین سال ۲۰۰۸ به CTAN داده شده. تاریخ اون پیغام رو ببینید.

پس یواش یواش داره راه میافته. اونقده از توسعه زیپرشین ذوق و شوق دارم که نگو........

امير محمدي

من هم این روز  رو به تمامی دوستان پارسی لاتک بالاخص  وفا جان تبریک گفته، همچنین کسب افتخار مخترع جوان ایرانی را به آقای کارن‌پهلو از صمیم قلب تبریک می‌گم.انشاءالله که شاهد گسترش روز افزون این نرم افزار در بین عموم باشیم به امید روزی که تمام مقالات کنفرانسهای  ایرانی به جای فارسی‌تک با زی‌پرشین تایپ شوند.
ارزش حقیقی شما این است که تا چه اندازه اعمال شما صرف سعادت دیگران می‌شود. (انیشتین)

Nekoomehr

همین الآن هم زی​پرشن موقعیت خوبی دارد و بچه​های دانشگاه كه می​خواهند پایان نامه هایشان را با tex تایپ كنند سراغ این بسته جدید را -كه گاهی نامش را دقیق نمی​دانند اما درباره خوبی​هایش شنیده اند- از من می​گیرند. كار خوب همیشه خودش را درمیان سائر كارها برجسته می​كند.
به همه بخصوص به پدیدآورنده محترم بسته تبریك می​گویم.
به امید پیش​رفت بیش​تر همه دوستان و جوانان ایرانی.