• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

دستورات اجرایی برای واژه نامه در texstudio

نویسنده parna67, آگوست 24, 2014, 11:16:15 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

parna67

سلام
این که گفته شده بسته ی glosoories با آپشن xindy  فراخوانی بشه، یعنی چی؟
  دستوراتی که در texstudio برای ایجاد واژه نامه لازم هستند، چه هستند؟
چون در راهنماها عنوان شده که برای texmaker  است.
مرسی

parna67

سلام
من از لینک http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=1902.0 استفاده می کنم
زمانی که می خوام اجراش کنم ، اتفاقی نمی افته و اجرا نمیشه. خطا هم نمیده و در حالت انتظار اجرا و دایره ی سبز در حال چرخش باقی میمونه
این دستور را هم در قسمت option ->  configure texstudio -> bulid-> user command  میذارم:
xindy -L persian -C utf8 -l xindy -M Xindy_Make_glossaries.xdy -t Xindy_Make_glossaries.glg -o Xindy_Make_glossaries.gls Xindy_Make_glossaries.glo
پس از تایید و برای اجرا به منوی tools  و قسمت user رفته و بر روی دستور مورد نظر کلیک می کنم
سپس برنامه را اجرا می کنم. که همونطور که گفتم اتفاقی نمی افته و در حالت انتظار اجرا مونه و دیگه نمیشه از texstudio  استفاده کرد. مگر اینکه ریست شود. لطفا راهنمایی بفرمایید

ابوالفضل دیانت

parna67

سلام
من لینکی که شنا دادید را قبلا دیده بودم
نتیجه ی آن این ارور است
File ended while scanning use of \@argdef

ابوالفضل دیانت

parna67

سلام
البته من استایلی که همانند لینکی که فرستادید رو مد نظرم نیست.
من واژه ها را فارسی در متنم آوردم و با تعریف \واژه{بهینه سازی} در متن و با استفاده از قسمت Glossories خودم، برای آنها در پاورقی معادل انگیلیسی شان را می نویسم.
حالا می خواهم همانند xindy_make_glossories واژه ها را در واژه نامه ی انگیلیسی به فارسی داشته باشم.
من از texstudio  استفاده می کنم.

ابوالفضل دیانت

با سلام
در فایل main‌ که در خط ۱۴۵ به اشتباه یک آکولاد را کامنت کردید، همین موجب بروز خطا شده است. فایل اصلاح شده را اتچ کردم.
در مورد فایل دوم لطفا خطوط ابتدایی را حذف کنید منظور

% !TeX document-id = {b9235b9a-0218-4750-a347-d30e263275ec}
% !TEX TS-program = XeLaTeX
% Commands for running this example:
% xelatex Xindy_Make_Glossaries
% End of Commands

بعد همان دستوراتی که در همان صفحه ویکی بیان شد را اجرا کنید یعنی:

xindy -L persian-variant1 -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.glg -o %.gls %.glo | xindy -L persian-variant1 -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.blg -o %.bls %.blo

parna67

ابوالفضل دیانت

دستور

xindy -L persian-variant1 -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.glg -o %.gls %.glo | xindy -L persian-variant1 -C utf8 -I xindy -M %.xdy -t %.blg -o %.bls %.blo

را اجرا کردید؟

ابوالفضل دیانت

با سلام
برای من ایجاد می‌شود.
یعنی شما این روند را طی می کنید:
compile
دستورات ذکر شده
compile
compile

parna67

من از یه استایل دیگه استفاده می کنم
بعد از اولین اجرا که prosses exited normaly  میده و بعد از اجرای دستور این خطا داده میشه
Process started: xindy -L persian-variant1 -C utf8 -I xindy -M proposal.xdy  -t proposal.glg -o proposal.gls proposal.glo

Cannot locate xindy module for language persian in codepage utf8. C:\texlive\2013\bin\win32\runscript.tlu:596: command failed with exit code 1: perl.exe c:/texlive/2013/texmf-dist/scripts/xindy/xindy.pl -L persian-variant1 -C utf8 -I xindy -M proposal.xdy -t proposal.glg -o proposal.gls proposal.glo

Process exited with error(s)

ابوالفضل دیانت

باسلام
به نظر من Texlive شما ۲۰۱۳ است و بسته های شما بروز نیست.
یک فایل .log از اجرا ارسال کنید

محمود امین‌طوسی

شاید در نسخه ایشان هنوز variant1,2 نبوده است و باید دستور را بدون آنها بکار ببرند.
حضرت علی (علیه السلام):دوستی و محبت را از دل بپرسید، چرا که دلها گواهانی رشوه ناپذیرند.
‎کمک مالی به پارسی‌لاتک‎