• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

دانشگاه‌های قزوین (خارج از تک)

نویسنده vafa, آگوست 24, 2014, 04:14:11 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

آیا کسی را می‌شناسید که در یکی از دانشگاه‌های قزوین درس بده؟ یا حداقل در موارد آموزشی دوره دبیرستان آشنا باشه؟

فرشاد ترابی

با سلام
بنده [size=78%]دکتر مافی[/size] را می‌شناسم که در حال حاضر معاون پژوهشی دانشگاه امام‌خمینی قزوین هستند. ایشان از دانشجویان قدیم و از همکاران بسیار با اخلاق ما محسوب می‌شوند.

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در آگوست 24, 2014, 05:32:23 بعد از ظهر
با سلام
بنده [size=78%]دکتر مافی[/size] را می‌شناسم که در حال حاضر معاون پژوهشی دانشگاه امام‌خمینی قزوین هستند. ایشان از دانشجویان قدیم و از همکاران بسیار با اخلاق ما محسوب می‌شوند.
ممنون. ایشون من رو میشناسه؟

فرشاد ترابی

اگر مایل باشید با ایشان تماس بگیرید و در ایمیل بفرمایید که من معرفی کردم. اگر هم لازم میدانید بفرمایید تا قبلش من یک تماس تلفنی شخصی با ایشان داشته باشم تا در جریان باشند.

vafa

نقل قول از: فرشاد ترابی در آگوست 24, 2014, 11:54:49 بعد از ظهر
اگر مایل باشید با ایشان تماس بگیرید و در ایمیل بفرمایید که من معرفی کردم. اگر هم لازم میدانید بفرمایید تا قبلش من یک تماس تلفنی شخصی با ایشان داشته باشم تا در جریان باشند.
بسیار عالی. اگر این کار را کنید، ممنون می‌شوم.