• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

فونت XB Zar با صفر توخالی و ممیز فارسی

نویسنده هادی صفی‌اقدم, جولای 29, 2010, 12:26:09 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

قلم (فونت) XB Zar که صفر توخالی فارسی و ممیز فارسی دارد به مرکز دانلود آپلود شد.
لینک دانلود:   فونت XB Zar

وفا خلیقی

نقل قول از: هادی صفی اقدم در جولای 29, 2010, 12:26:09 قبل از ظهر
قلم (فونت) XB Zar که صفر توخالی فارسی و ممیز فارسی دارد به مرکز دانلود آپلود شد.
لینک دانلود:   فونت XB Zar
این صفر توخالی خیلی مسخره است. به نظر من بهتره اصلاً این قلم رو کلاً حذفش کنید چون کیفیت افتضاحی که با این صفر توخالی می‌ده، زی‌پرژن رو زیر سؤال می‌برد. بهترین کار استفاده از قلم Yas است که آقای امیدعلی زحمت آن را کشیدند.

هادی صفی‌اقدم

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در جولای 29, 2010, 07:30:00 قبل از ظهر
این صفر توخالی خیلی مسخره است.
منظورت از مسخره چی هست؟ ظاهرش نازیبا است؟ باید توپر باشد؟
نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در جولای 29, 2010, 07:30:00 قبل از ظهر
به نظر من بهتره اصلاً این قلم رو کلاً حذفش کنید چون کیفیت افتضاحی که با این صفر توخالی می‌ده، زی‌پرژن رو زیر سؤال می‌برد. بهترین کار استفاده از قلم Yas است که آقای امیدعلی زحمت آن را کشیدند.

آره وفا جان،  Yas فونت خوب و قشنگی هست. تا الان تستش نکرده بودم. من هم خوشم اومد.

هادی صفی‌اقدم

به فایل ضمیمه شده نگاه کنید، می بینید که با فونت یاس و پ‌گاراموند فقط اعداد کمی نازکتر تایپ می‌شوند. زیباتر می‌شود ولی صفر توخالی که مدلش فرقی نکرده. چه حسنی این فونت داره؟
البته من نازکتر بودنش را ترجیح می دهم. آیا حسن های دیگری هم دارد؟
دست دکتر امید علی هم درد نکند. خسته نباشید
با تشکر

امید غیور

مزیت استفاده از فونت زر....

کاملا واضح است... چون زر یک فونت نسبتا جا افتاده و همچنین ظرافت‌های مخصوص خودش رو هم داره... در ضمن گرچه که فونت یاس عدد صفر رو خوب نشون می‌ده ولی نمی‌شه از اون به عنوان یک فونت رسمی نام برد... curvature فونت خیلی فانتزیه... خیلی مه آقای امیدعلی نون قرض ندهید...
در ضمن در مورد اسم فونت زر اصلاح شده نیز... بهتر است که اسم فونت XB Zar نباشه چون همچنین فونتی وجود داره... و در صورت تشابه اسمی امکان نادرست‌جینش بوجود می‌آید...

با تشکر... امید غیور...
امید غیور (بازنشسته فعال گروه یپناتک)