• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

گذاشتن عکس در گوشه‌های صفحه

نویسنده bahare60, سپتامبر 07, 2014, 11:18:58 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

bahare60

با سلام.
برای صفحات اول پایان نامه مثل تقدیم و تقدیرو سپاسگزاری از وکتور میخوام استفاده کنم . چطور میتونم وکتوری رو به گوشه های صفحه اضافه کنم. مثلا گوشه سمت راست پایین یا گوشه سمت چپ بالا.
با تشکر.

دلیل ویرایش: ویرایش عنوان موضوع.

فرشاد ترابی

منظور شما چه وکتوری است؟ به چه اندازه؟ در حدی که با یک $\leftarrow$ تولید می‌شود مناسب است؟
یا اینکه بردار بزرگی می‌خواهید که با tikz  میشه رسمش کرد؟
فکر کنم اگر در یک paint‌ یک عکس تهیه کنید بهتر بتوان نتیجه گرفت.

bahare60

کلا تنظیم وکتور در متن رو می خواستم بدونم  یا گذاشتن پس زمینه ی متن.
ولی اگر توی فتوشاپ ساده تر باشه  متن رو روی عکس میندازم و به برنامه اضافه میکنم ولی نمی دونم کیفیت نوشته تغییر میکنه یا نه.
با تشکر

vafa

نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 08, 2014, 03:59:57 بعد از ظهر
کلا تنظیم وکتور در متن رو می خواستم بدونم  یا گذاشتن پس زمینه ی متن.
ولی اگر توی فتوشاپ ساده تر باشه  متن رو روی عکس میندازم و به برنامه اضافه میکنم ولی نمی دونم کیفیت نوشته تغییر میکنه یا نه.
با تشکر
من که چیزی نفهمیدم از حرف‌های شما.

bahare60

به فرض می خوام این وکتور رو گوشه ای از متن بیارم.

vafa

این تصویر است نه وکتور. حتی اگر منظورت vector image باشد تصویر شما به این صورت نیست. هر جا که خواستی درجش کنی از تصویر \includegraphics استفاده کن.

bahare60

سوال من اینه که برای جابجایی این تصویرها یا وکتورها  در گوشه کادر از چه فرمانی استفاده کنم . مثلا برای مرکز قرار دادن از

\centerline{\includegraphics[ width=3cm]{logo.jpg} }

استفاده می کنیم.

فرشاد ترابی

یه سوالی داشتم اینکه چرا شما اصولا از کلمه وکتور استفاده می کنید؟ دلیل خاصی داره؟ اگر منظور خاصی ندارید، پیشنهاد میکنم عنوان پست را به گونه‌ای اصلاح کنید که برای کاربران هم مفید باشد.

برای این عکسی که فرستادید یک روش قرار دادن آن در محیط picture به همراه دستور \put هست به صورت زیر

\begin{picture}(100,200)
\put(100,0){\includegraphics{fff.jpg}}
\end{picture}

حتما راه‌های بهتری هم هستند.

bahare60

ممنون از پاسخ شما.
از پوشه ای که دانلود کردم وکتور نوشته بود ممکنه وکتورهای فتوشاپ باشه در هر صورت وکتور بود. وکتورهایی که در زی پرشین استفاده میشن وکتورهای خاصی هستن یا با وکتورهای ورد یکی هست؟
این فرمان که نوشتین دقیقا کدوم قسمت برای جابجایی عکس هست ؟

فرشاد ترابی

من اصلا متوجه منظور شما از وکتور نمیشم.  :P
برای جابجایی عکس آرگومانهای \put  را دستگاری کنید.

\put(x,y)

vafa

نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 08, 2014, 07:09:44 بعد از ظهر
سوال من اینه که برای جابجایی این تصویرها یا وکتورها  در گوشه کادر از چه فرمانی استفاده کنم . مثلا برای مرکز قرار دادن از

\centerline{\includegraphics[ width=3cm]{logo.jpg} }

استفاده می کنیم.
دقیقاً کجا؟

bahare60

گوشه سمت راست پایین و گوشه سمت چپ بالا

vafa

نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 09, 2014, 01:12:38 بعد از ظهر
گوشه سمت راست پایین و گوشه سمت چپ بالا
آقای ترابی جواب رو بهت داد. من فقط یک کد ساده نوشتم:

\documentclass{article}
\usepackage{ptext}
\usepackage{atbegshi}
\usepackage{graphicx}
\usepackage{xepersian}
\settextfont{Yas}
\setlatintextfont{Times New Roman}
\makeatletter
\newcommand*\LenToUnit[1]{#1\@gobble}
\setbox\z@\hbox{\includegraphics[width=5cm]{test-image}}
\AtBeginShipout{%
\nointerlineskip
\AtBeginShipoutUpperLeft{%
\put(\LenToUnit{\dimexpr\textwidth-\wd\z@\relax},\LenToUnit{-\ht\z@}){\copy\z@}%
\put(\LenToUnit{\dimexpr-\paperwidth+\textwidth\relax},\LenToUnit{-\paperheight}){\copy\z@}%
}%
}
\makeatletter
\begin{document}
\ptext[1-100]
\end{document}

خروجی pdf را پیوست کردم.

bahare60

ممنون.
من اگه بخوام  شکل رو بچرخونم  و فقط برای یک صفحه  بزارم،  کدوم قسمت از فرمانو باید تغییر بدم.

vafa

نقل قول از: bahare60 در سپتامبر 09, 2014, 03:46:20 بعد از ظهر
ممنون.
من اگه بخوام  شکل رو بچرخونم  و فقط برای یک صفحه  بزارم،  کدوم قسمت از فرمانو باید تغییر بدم.
کدوم یکی رو می‌خواهی بچرخونی؟ بالایی یا پائینی؟ جواب قسمت دوم سوالت بستگی به این داره که صفحه چندم باید این طوری باشه.