• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

عکس داخل متن

نویسنده fatemeh1600, اکتبر 02, 2014, 06:18:50 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

fatemeh1600

سلام
در فایل pic-in-text پیوست شده،  از بسته wrapfigبرای درج عکس در متن استفاده شده است. متاسفانه عکس دوم در جای اصلی خود قرار نمی‌گیرد. (نمیدانم ایراد کارم کجاست) در فایل دوم  با استفاده از parshape  و بالا آوردن پاراگراف این کار را انجام داده‌ام. آیا این روش من‌درآوردی  (تغییر parskip) مشکلی ایجاد نمی‌کند؟ آیا با همین دستور parshape  می‌توان  وسط سرها را خالی کرد تا عکس را بجای راست یا چپ صفحه در بین متن آورد (یعنی دو طرف عکس متن باشد؟

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در اکتبر 02, 2014, 06:18:50 بعد از ظهر
سلام
در فایل pic-in-text پیوست شده،  از بسته wrapfigبرای درج عکس در متن استفاده شده است. متاسفانه عکس دوم در جای اصلی خود قرار نمی‌گیرد. (نمیدانم ایراد کارم کجاست)
کاملاً طبیعی است بنابراین مشکلی وجود ندارد.
نقل قول
در فایل دوم  با استفاده از parshape  و بالا آوردن پاراگراف این کار را انجام داده‌ام. آیا این روش من‌درآوردی  (تغییر parskip) مشکلی ایجاد نمی‌کند؟
اشتباه است. استفاده از محیط flushleft یا تغییر \parskip اشتباه است. من قبلاً دو نمونه در تالار فرستاده بودم:

http://www.parsilatex.com/joomla/index.php/1388-06-28-13-55-06/172-1390-08-07-03-47-43

http://www.parsilatex.com/joomla/index.php/1388-06-28-13-55-06/104-1390-06-14-11-40-39

نکته‌ای کلیدی این است که برای قرار دادن تصویر باید از دستور \vadjust و برای تنظیم مکان آن از دستور \moveleft یا \moveright باید استفاده کنید.

نقل قول
آیا با همین دستور parshape  می‌توان  وسط سرها را خالی کرد تا عکس را بجای راست یا چپ صفحه در بین متن آورد (یعنی دو طرف عکس متن باشد؟
بله.

fatemeh1600

آیا در خصوص سوال آخر مثالی  وجود دارد؟ همانطور که در مثال توضیح داده‌اید. یک پارامتر طول سطر  و یک پارامتر هم میزان تو رفتگی  سطر را مشخص می‌کند. اما اینکه یک سطر به دو سطر کوچکتر شکسته شود تا بتوان داخل متن حفره ایجاد نمود چی؟

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در اکتبر 03, 2014, 05:34:28 بعد از ظهر
آیا در خصوص سوال آخر مثالی  وجود دارد؟ همانطور که در مثال توضیح داده‌اید. یک پارامتر طول سطر  و یک پارامتر هم میزان تو رفتگی  سطر را مشخص می‌کند. اما اینکه یک سطر به دو سطر کوچکتر شکسته شود تا بتوان داخل متن حفره ایجاد نمود چی؟
خیر باید مقداری reboxing کنید.

fatemeh1600

نا کمی آزمون و خطا و استفاده از دستورات جنابعالی در فایلی که لینک آن را در پست‌های بالا  معرفی نمودید، فایل پیوست را درست کردم.  همانطور که مشاهده می‌شود وقتی شکل در صفحه بعد قرار می‌گیرد، تنظیمات vadjust  آن را به جای مورد نظر در صفحه قبل نمی‌برد. شکی نیست که تنظیماتی که من اعمال نموده‌ام اشتباه است. ممکنه راهنمایی کنید چطوری می‌توانم از دستور vadjust استفاده کنم؟

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در اکتبر 05, 2014, 04:22:49 بعد از ظهر
نا کمی آزمون و خطا و استفاده از دستورات جنابعالی در فایلی که لینک آن را در پست‌های بالا  معرفی نمودید، فایل پیوست را درست کردم.  همانطور که مشاهده می‌شود وقتی شکل در صفحه بعد قرار می‌گیرد، تنظیمات vadjust  آن را به جای مورد نظر در صفحه قبل نمی‌برد. شکی نیست که تنظیماتی که من اعمال نموده‌ام اشتباه است. ممکنه راهنمایی کنید چطوری می‌توانم از دستور vadjust استفاده کنم؟
متأسفانه شما کوچکترین توجهی به فایلی که من فرستاده بودم نکردید و با بی‌دقتی تمام از دستورات استفاده کرده‌اید. فایل شما مشکلات زیادی دارد که متأسفانه در حال حاضر وقت درست کردنش را ندارم اما اگر به دقت نمونه‌ای را که فرستادم دنبال کنید مشکلی نخواهید داشت.

من خودم نمونه پیوست را از نو نوشتم.

fatemeh1600

خیلی خیلی سپاسگذارم.  فایلی که من از آن استفاده کردم حاوی دستورات فارسی بود و متاسفانه چون من تابحال از دستورات فارسی استفاده نکردم کار با آنها را نمی‌دانم  و مجبور شده وقت زیادی صرف کنم تا با استفاده از راهنمای زی‌پرشین آنها را به لاتین برگردانم. هر چند  عمل‌کرد  فرامینی چون \vadjust را نیز نمی‌دانستم و این خود مشکل را دو چندان می‌کرد. با توجه به فایلی که شما فرستادید مشکلم حل می‌شود. باز هم از  زحمات حضرت‌عالی قدر دانی می‌کنم.

vafa

نقل قول از: fatemeh1600 در اکتبر 05, 2014, 08:02:00 بعد از ظهر
خیلی خیلی سپاسگذارم.  فایلی که من از آن استفاده کردم حاوی دستورات فارسی بود و متاسفانه چون من تابحال از دستورات فارسی استفاده نکردم کار با آنها را نمی‌دانم  و مجبور شده وقت زیادی صرف کنم تا با استفاده از راهنمای زی‌پرشین آنها را به لاتین برگردانم. هر چند  عمل‌کرد  فرامینی چون \vadjust را نیز نمی‌دانستم و این خود مشکل را دو چندان می‌کرد. با توجه به فایلی که شما فرستادید مشکلم حل می‌شود. باز هم از  زحمات حضرت‌عالی قدر دانی می‌کنم.
وقت زیادی نمی‌خواد حداکثر۱۰ دقیقه. خیلی راحته شما فقط راهنمای زی‌پرشین را نگاه می‌کنی و معادل انگلیسی دستورات رو جایگزین می‌کنی. اصلاً هم احتیاج نیست دنبالشون بگردی از تنظیمات ویرایشگر استفاده می‌کنی و دستور فارسی رو جستجو می‌کنی و در عرض یک ثانیه به دستور انگلیسی می‌رسی.