سلام.
این اولین پست منه. ببخشید اگه بیربطه ... جای دیگهای پیدا نکردم مطرح کنم.
من الان دارم روی پروژهی IAFD کار میکنم. هدف این پروژه ایجاد همافزایی بین متدهای پردازش تصویر و تکنولوژی OpenType هست. برای این کار من فونت XB Niloofar رو برای آزمایش انتخاب کردم. خروجیهایی که از اسکریپتها میگیریم، فعلاً محدود به otf ,aat , ttf هست. ولی میخوام سازگاری کامل با سیستمهای مبتنی بر تک رو هم اضافه کنم.
چند وقت پیش متوجه شدم نسخههای قدیمی FarsiTeX و خود XePersian از تکنولوژی OpenType به طور کامل پشتیبانی نمیکنن. مثلاً من خودم وقتی با kashida کامپایل میکنم فونتهای سری X به هم میخورن.
سؤال من اینه که:
۱- LaTeX دقیقاً از کدوم قسمتهای OpenType پشتیبانی میکنه و از کدوم قسمتها پشتیبانی نمیکنه؟ این پشتیبانی به چه شکلی انجام میشه و چه خصوصیاتی داره؟
۲- برای ایجاد سازگاری کامل با LaTeX یک طراح باید چه امکاناتی رو از فونتش حذف یا اضافه بکنه؟
۳- برای اعمال تغییرات پروتکل یونیکد در لاتک باید چیکار کرد؟ مثلاً تو نسخهی 5.2 دبیرهی اوستایی اضافه شده و من میخوام ازش استفاده کنم. بین فایلهای لاتک usp10.dll رو پیدا نکردم. پس از کجا الگوریتمها و دیتابیسها رو میشناسه؟ مثلاً برای Bi-directionality یا Pre-render چیکار میکنه؟
۴- فونتهای تقریباً پیچیدهای رو دیدم که با لاتک سازگارن مثل شهرزاد و لطیف. اما IAFD جدولهای بیشتری رو اضافه میکنه. آیا همهی این امکانات پشتیبانی میشه؟ برای پشتیبانی چیکار میشه کرد؟
فایلهای پیوست مربوط به خروجی نهایی ازC Niloofar در Word هستن. اگه ممکنه اونا رو ببینین و بگین که چطور تو XePersian تستشون کنم؟