• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

گونه ۰٫۳ سبک xindy-persian (پشتیبانی زبان پارسی برای زیندی)

نویسنده vafa, سپتامبر 20, 2011, 10:28:35 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

masih

برای تولید نمایه بدون حرف اول در هر بلوک بنده ویرایشگر Texworks را به‌صورت زیر تنظیم کرده‌ام. مثل تنظیماتی که شما برای تولید واژه‌نامه و نمایه روی Texworks انجام داده‌اید. یک نمونه خروجی توسط این تنظیمات را پیوست کرده‌ام.

امیرحسین شرفی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 25, 2011, 05:41:19 بعد از ظهر
راستی می‌تونی برای من توضیح بدی این دستور دقیقاً چیکار می‌کنه؟
من این دستور را از اینجا بدست آورده‌ام.
اگر می‌خواهید بگویید که این هم گروه بندی می‌کند؟ حق با شماست، ولی حرف اول را دیگر نمی‌آورد (من معنای دستورات را نمی‌دانم).
حالا از این حرف‌ها که بگذریم شما چه مشکلی با گروه‌بندی دارید که اگر به درستی انجام نشود به نظرتون مشکلی وجود نداره؟ به نظر من نمایه را زیبا می‌کند.
ریاضیات را جذاب‌تر بیاموزیم - www.jammathclub.com

امیرحسین شرفی

نقل قول از: masih در اکتبر 25, 2011, 08:38:30 بعد از ظهر
برای تولید نمایه بدون حرف اول در هر بلوک بنده ویرایشگر Texworks را به‌صورت زیر تنظیم کرده‌ام. مثل تنظیماتی که شما برای تولید واژه‌نامه و نمایه روی Texworks انجام داده‌اید. یک نمونه خروجی توسط این تنظیمات را پیوست کرده‌ام.
دوست عزیز شما که مثال منو تغییر دادی؟ این مثال رو که آوردی منم به راحتی نمایه سازی می‌کنم. اگه راست می‌گی همون مثالی که من گذاشتم رو بدون نصب جداگانه زیندی بصورت گروه‌بندی نمایه سازی کن.

vafa

نقل قول از: امیرحسین شرفی در اکتبر 25, 2011, 11:03:46 بعد از ظهر
من این دستور را از اینجا بدست آورده‌ام.
اگر می‌خواهید بگویید که این هم گروه بندی می‌کند؟ حق با شماست، ولی حرف اول را دیگر نمی‌آورد (من معنای دستورات را نمی‌دانم).
حالا از این حرف‌ها که بگذریم شما چه مشکلی با گروه‌بندی دارید که اگر به درستی انجام نشود به نظرتون مشکلی وجود نداره؟ به نظر من نمایه را زیبا می‌کند.
۱- شما معنای گروه‌بندی را نمی‌دانید. گروه‌بندی یعنی این:

\index{me!{\you}}

و اگر بگوئیم از گروه‌بندی استفاده نکنید، یعنی:

\index{me!\you}

آیا حال مفهوم گروه‌بندی روشن است؟

۲- معنای حرف اول را دیگر نمی‌آورد چیست؟

masih

نقل قول از: امیرحسین شرفی در اکتبر 25, 2011, 11:07:29 بعد از ظهر
دوست عزیز شما که مثال منو تغییر دادی؟ این مثال رو که آوردی منم به راحتی نمایه سازی می‌کنم. اگه راست می‌گی همون مثالی که من گذاشتم رو بدون نصب جداگانه زیندی بصورت گروه‌بندی نمایه سازی کن.
این هم خروجی مثال شما. همانطور که آقا وفا گفتن بدون گروه بندی.

امیرحسین شرفی

نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 26, 2011, 05:31:46 قبل از ظهر
آیا حال مفهوم گروه‌بندی روشن است؟
بله اکنون فهمیدم. من این آکولادها را برای این دستور به این دلیل استفاده می‌کردم که بین کلمه‌ای که به جای آن قرار می‌گرفت وکلمات دیگر فاصله ایجاد شود، چون بدون آنها کلمه‌ی بعدی به این کلمه می‌چسبید، ولی نمی دانم چرا در نمایه نیز از این آکولادها استفاده کردم.
نقل قول از: وفا کارن‌پهلو در اکتبر 26, 2011, 05:31:46 قبل از ظهر
۲- معنای حرف اول را دیگر نمی‌آورد چیست؟
منظورم این بود که با این دستور دیگر حرف اول هر گروه از نمایه‌ها چاپ نمی‌شود. برای توضیح بهتر به همان لینکی که در پست قبلی قرار دادم مراجعه کنید.

vafa

نقل قول از: امیرحسین شرفی در اکتبر 27, 2011, 04:27:51 بعد از ظهر
بله اکنون فهمیدم. من این آکولادها را برای این دستور به این دلیل استفاده می‌کردم که بین کلمه‌ای که به جای آن قرار می‌گرفت وکلمات دیگر فاصله ایجاد شود، چون بدون آنها کلمه‌ی بعدی به این کلمه می‌چسبید،
برای این احتیاجی به گروه‌بندی نیست بلکه کافیه یک جفت {} جلوی دستور قرار بدی یعنی:

This is \me{} and that is \you.

به هر حال اگر از گروه‌بندی استفاده نکنی مشکلی وجود ندارد. نمی‌دانم چرا زیندی با گروه‌بندی مشکل دارد، ظاهراً makeindex مشکلی ندارد.