• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

سوال درباره ارائه پایان نامه

نویسنده bahar.1367, آگوست 23, 2012, 04:09:20 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

هادی صفی‌اقدم

درست انجام دادین. :)
حالا بزنید:
texdoc luapersian
فایل راهنمای لواپرشین باز میشه؟

bahar.1367

هادی صفی‌اقدم

پس لواپرشین هم نصب هست.
پس مشکل در اجرا هست.
شما لوالاتک را روی فایل اجرا می‌کنید؟ یا زیلاتک و ... را؟

bahar.1367

ببخشید من اصلا نمیدونم اینا چیه ???  من مثل همون فایلی که برا پایان نامم مینوشتم F1  میزنم واسه این. که اینجوری میشه

bahar.1367

ممنونمم ازتون. تنظیماتی که اونجا گفتین رو زدم و حالا درست شد. دفعه اول با alt +shift+ f1 زدم باز شد. الان ولی همون f1 هم میزنم بازم باز میشه . مشکلی نداره دیگه . مرسی :)

هادی صفی‌اقدم

f1 مربوط به Quick Build هست که بهتره برای زی‌لاتک برای استفاده‌ی زی‌پرشین تنظیم بشه و شما اشتباهی اون را هم عوض کردین.
برگردینونش حالت اول.

bahar.1367

یعنی خراب کردم؟ :-[ خب اخه اونجا گفتین دستور Quick Build را مثلا روی XeLatex تنظیم کنید. واسه من اصلا اون بالا دستور XeLatex نداشت اخه . منم گذاشتم رو چی دیگه. بعد اون ۱ و ۲ و اینا که داره اخرش ، یکی از اونها هم lualatex شد. حالا الان چیکار کنم؟ رفتم پاک کردم اونی که تو user نوشته بودمو.

هادی صفی‌اقدم

توی Quick Build دستور زیر را بذارین:
xelatex --shell-escape -interaction=nonstopmode -synctex=-1 %.tex

bahar.1367

منظورتون اینه که تو همون user , user comment ,edit اونجا بزارم اینو؟

هادی صفی‌اقدم

bahar.1367

ببخشید این همه سوال میپرسم عصبی نشین از دستم :-[

خب گذاشتم اینو اونجا ولی بازم هیچی نشد و اون اضافه نشد

هادی صفی‌اقدم

منظورتون را از «ولی بازم هیچی نشد و اون اضافه نشد» نفهمیدم.

bahar.1367

منظورم اینه که توی قسمت بالای texmaker که میخوام تنظیمات اون پست شمارو انجام بدم، بازم xelatex اضافه نشده که روی اون کلیک کنم

هادی صفی‌اقدم