• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

Main Menu

بیرون زدن یک کلمه از کادر متن

نویسنده nasrin, می 16, 2013, 11:15:01 قبل از ظهر

« قبلی - بعدی »

nasrin

سلام.
توی یک متن یک صفحه ای که نوشتم، یه کلمه از کادر متن بیرون می زنه. عکس صفحه رو هم ضمیمه کردم.
میشه لطفا راهنماییم کنین

vafa

عکس صفحه کمکی نمی‌کنه. فایل کمینه تک (حداکثر ۱۰ خط) شما کجاست؟

nasrin

من دقیقا باید چه فایلی رو براتون بفرستم؟!

nasrin

این فایل کمکی می کنه؟

vafa

نقل قول از: nasrin در می 16, 2013, 11:50:34 قبل از ظهر
این فایل کمکی می کنه؟
برای شزوع بد نیست. از چه قلمی استفاده کردی؟

vafa

با فایلی که شما فرستادی من مشکلی ندارم. سعی کن فایل نمونه‌ای بفرستی که مشکل را نشان می‌دهدو حداکثر ۱۰ خط باشد.

nasrin

این همون فایله، پکیج هایی که قبلش فراخوانی کردم هم هست. امیدوارم به درد بخوره!

vafa

فایل شما مشکلات خیلی زیادی داره اما فایل کمینه‌ای که مشکل شما رو نشون می‌ده اینه:

\documentclass[a4paper,11pt]{article}
\usepackage{xepersian}
\settextfont[Scale=1.2]{XB Niloofar}
\setlength{\textwidth}{15.3cm}
\begin{document}
\section*{چکیده}
امروزه کمتر حوزه‌ای است که با نقشه و اطلاعات مکانی سر و کار نداشته باشد. دامنه‌ی وسیعی از فعالیت‌های دولتی، خصوصی و حتی شخصی در سطح کشور، متکی به اطلاعات مکانی است. اطلاعات مکانی یکی از مهمترین و حساس‌ترین عوامل تصمیم‌گیری، به خصوص تصمیم‌گیری‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در زندگی امروزه است. تأمین بسیاری از نیازها، اهداف و فعالیت‌های سازمان‌های مختلف، زمانی امکان‌پذیر است که دسترسی به داده‌های مکانیِ مناسب و یکپارچه، میسر باشد.
این موضوع، به‌خصوص در برنامه‌ریزی‌های کلان بسیار حائز اهمیت است. مدیریت بحران،مدیریت منابع، بهداشت و درمان، برنامه‌ریزی اجتماعی، حمل ونقل، زمين‌شناسی، مطالعات زيست‌محيطی، منابع آب و آبخيزداری، کشاورزی، جنگلداری، تعليم و تربيت، کاربردهای شهری، تجارت، صنعت، سازمان‌ها و غیره، حوزه‌هایی هستند که امروزه با پیشرفت فناوری‌های رایانه‌ای، استفاده از داده‌های مکانی در آن‌ها نمود بیشتری پیدا کرده است.
\end{document}

حالا اگر دفعه بعد من از شما بخواهم فایل کمینه که مشکل را نشون می‌ده درست کنی، می‌ةونی این کار رو انجام بدی؟

راه‌حل:

۱) استفاده از گزینه Kashida:

\usepackage[Kashida]{xepersian}
\begin{document}
\section*{چکیده}
امروزه کمتر حوزه‌ای است که با نقشه و اطلاعات مکانی سر و کار نداشته باشد. دامنه‌ی وسیعی از فعالیت‌های دولتی، خصوصی و حتی شخصی در سطح کشور، متکی به اطلاعات مکانی است. اطلاعات مکانی یکی از مهمترین و حساس‌ترین عوامل تصمیم‌گیری، به خصوص تصمیم‌گیری‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در زندگی امروزه است. تأمین بسیاری از نیازها، اهداف و فعالیت‌های سازمان‌های مختلف، زمانی امکان‌پذیر است که دسترسی به داده‌های مکانیِ مناسب و یکپارچه، میسر باشد.
این موضوع، به‌خصوص در برنامه‌ریزی‌های کلان بسیار حائز اهمیت است. مدیریت بحران،مدیریت منابع، بهداشت و درمان، برنامه‌ریزی اجتماعی، حمل ونقل، زمين‌شناسی، مطالعات زيست‌محيطی، منابع آب و آبخيزداری، کشاورزی، جنگلداری، تعليم و تربيت، کاربردهای شهری، تجارت، صنعت، سازمان‌ها و غیره، حوزه‌هایی هستند که امروزه با پیشرفت فناوری‌های رایانه‌ای، استفاده از داده‌های مکانی در آن‌ها نمود بیشتری پیدا کرده است.
\end{document}

۲) تغییر مقدار \tolerance:

\usepackage{xepersian}
\tolerance=237
\begin{document}
\section*{چکیده}
\end{document}

۳) تعریف تعدادی hyphenation exception: پست زیر را ببین:

http://www.parsilatex.com/forum/SMF/index.php?topic=3420.msg18759#msg18759

nasrin

إإإ... درست شد :D
دستتون درد نکنه هم بابت آموزش فایل کمینه و هم بابت رفع این مشکل :)

nasrin

البته وقتی از kashida استفاده کردم، تمام عکسهای فایلم به هم ریخت. یه "1." هم اولین صفحه اضافه شد!!!! به خاطر همین مجبور شدم اون رو بردارم. ولی tolerance مشکل رو حل کرد.

vafa

نقل قول از: nasrin در می 16, 2013, 01:17:01 بعد از ظهر
البته وقتی از kashida استفاده کردم، تمام عکسهای فایلم به هم ریخت. یه "1." هم اولین صفحه اضافه شد!!!! به خاطر همین مجبور شدم اون رو بردارم. ولی tolerance مشکل رو حل کرد.
من مشکلی ندارم/نداشتم.