• Welcome to پارسی‌لاتک.

از تاریخ ۱۳۹۳/۸/۱۴ به دلیل ارائه خدمات بهتر به سایت جدید پرسش و پاسخ مهاجرت کرده‌ایم؛ از این رو امکان عضویت و ارسال پست در تالار غیرفعال شده است. لطفاً برای پرسیدن سوال‌های خود به سایت جدید مراجعه کنید.

ورود به سایت جدید

خطای احتمالی در هنگام کامپایل اسناد باروز رسانی توزیع تک (بسته fontspec)

نویسنده vafa, نوامبر 10, 2010, 02:02:21 بعد از ظهر

« قبلی - بعدی »

vafa

نقل قول از: f_cheraghi در ژانویه 02, 2011, 08:18:33 بعد از ظهر
سلام-برا من هم درست شد-اما چرا وفا مشکل رو حل نمیکنه-این مشکل از کجاست؟
ممنون وفا جان
از چی حرف می‌ژنی؟ مشکلی وجود ندارد که من آن را درست کنم.

f_cheraghi

سلامببينيد آقا وفا
فايل xepersian.dtx را با تک‌ميکر باز کردم و داخل پنجره تک‌ميکر با زدن دکمه‌ي command prompt رفتم پوشه‌ي xepersian ي که از bitbucket گرفتم و با command prompt زدم:
xelatex xepersian.dtx
براي bidi.dtx هم اين کار را کردم و بعدش فايلهاي ايجاد شده را به ترتيب در مسيرهاي
C:\Program Files\MiKTeX 2.9\tex\xelatex\xepersian
C:\Program Files\MiKTeX 2.9\tex\latex\bidi
کپي کردم و پايگاه داده‌ها را آپديت کردم

ولي الان اين اشکال را ميگيرد
! LaTeX Error: File `messages-localise.def' not found

مشخصا به اين سه فايل گير ميدهد:
messages-localise.def
misc-localise-xepersian.def
packages-localise-xepersian.def
اين فايلها در نسخه‌ي پيش از اين نيستند و انگار مسيرشان در فايل جديد xepersian.ins (ويا localise-xepersian.def) تعريف شده است. شايد همه‌ي فايل هاي که در اين xepersian.ins(ويا localise-xepersian.def)  تعريف شده اند اگر بکار بياند ارور بگيرد! و همه را بايد در پوشه کپي کرد!! من اينه سه فايل را کنار فايل تک خودم کپي کردم مشکلم حل شد اما ميخاستم ببينم چرا اين خطا رو ميده
من از تک ميکر استفاده ميکنم -ممنونم

vafa

نقل قول از: f_cheraghi در ژانویه 03, 2011, 02:54:22 بعد از ظهر
سلامببينيد آقا وفا
فايل xepersian.dtx را با تک‌ميکر باز کردم و داخل پنجره تک‌ميکر با زدن دکمه‌ي command prompt رفتم پوشه‌ي xepersian ي که از bitbucket گرفتم و با command prompt زدم:
xelatex xepersian.dtx
براي bidi.dtx هم اين کار را کردم و بعدش فايلهاي ايجاد شده را به ترتيب در مسيرهاي
C:\Program Files\MiKTeX 2.9\tex\xelatex\xepersian
C:\Program Files\MiKTeX 2.9\tex\latex\bidi
کپي کردم و پايگاه داده‌ها را آپديت کردم

ولي الان اين اشکال را ميگيرد
! LaTeX Error: File `messages-localise.def' not found

مشخصا به اين سه فايل گير ميدهد:
messages-localise.def
misc-localise-xepersian.def
packages-localise-xepersian.def
اين فايلها در نسخه‌ي پيش از اين نيستند و انگار مسيرشان در فايل جديد xepersian.ins (ويا localise-xepersian.def) تعريف شده است. شايد همه‌ي فايل هاي که در اين xepersian.ins(ويا localise-xepersian.def)  تعريف شده اند اگر بکار بياند ارور بگيرد! و همه را بايد در پوشه کپي کرد!! من اينه سه فايل را کنار فايل تک خودم کپي کردم مشکلم حل شد اما ميخاستم ببينم چرا اين خطا رو ميده
من از تک ميکر استفاده ميکنم -ممنونم
این مشکل من نیست و تا جایی که من می‌دانم هیچ مشکلی وجود ندارد. بگردید و اشکال کار خودتان را پیدا کنید بعد هم ما بوقی است که به ملت می‌گوئیم میک‌تک مشکل دارد دوباره شما قصه را از اول شروع کرده‌اید؟